Windows 10 uygulamaları açılmıyor

ismailabi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kuzenim evde değilken biraz kurcalamış, bazı programlar indirmiş, şimdi ise ne bu bilgisayarı ne ayarları ne denetim masasını yani aklınıza gelebilecek hiçbir sistem uygulamasını açamıyorum. Üstüne tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor, sağ tık yapıyorum aç seçeneği de çıkmıyor. Kafayı yiyeceğim yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
PowerShell'i yönetici olarak calıstırıp aşağıdaki kodu girer misiniz? Olmazsa Görev Yöneticisi'nden Windows gezginini bul yeniden başlatmayı dene.
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML

PowerShell'i yönetici olarak calıstırıp aşağıdaki kodu girer misiniz? Olmazsa Görev Yöneticisi'nden Windows gezginini bul yeniden başlatmayı dene.
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML
Birşeyler olmadı, format attıracağım. 😕

Bilgisayarına virüs girdiyse bazı virüsler Denetim Masası, ayarlar, CMD tarzı şeylere açtırmana izin vermiyorlar. Tarama yapıp kaldırmaya bak. Veya Windows'u başka hesapla gir veya çevrimdışı ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı