sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 28 Mayıs 2020 #1 Windows 10'da uygulamaların açılışını nasıl hızlandırabilirim? (Lütfen SSD al, demeyin.)
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #2 Görev yöneticisinden başlangıçta açılan uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 28 Mayıs 2020 #3 joji dedi: Görev yöneticisinden başlangıçta açılan uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windowsun değil uygulamaların hızlı açılmasından bahsetmiş arkadaş. sentiusz dedi: Windows 10'da uygulamaların açılışını nasıl hızlandırabilirim? (Lütfen SSD al, demeyin.) Genişletmek için tıkla... Diskinize düzenli olarar disk birleştirme uygulayın, en sık kullandığınız uygulamaları hızlı açmak için yerlerini ayarlıyor diye biliyorum.
joji dedi: Görev yöneticisinden başlangıçta açılan uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windowsun değil uygulamaların hızlı açılmasından bahsetmiş arkadaş. sentiusz dedi: Windows 10'da uygulamaların açılışını nasıl hızlandırabilirim? (Lütfen SSD al, demeyin.) Genişletmek için tıkla... Diskinize düzenli olarar disk birleştirme uygulayın, en sık kullandığınız uygulamaları hızlı açmak için yerlerini ayarlıyor diye biliyorum.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 28 Mayıs 2020 #4 Uygulamaların açışını hızlandırmak için aklıma gelen olabildiğince eklentileri kaldırmak ve lite sürümleri yüklemek. SSD almazsanız bunlar hikaye.
Uygulamaların açışını hızlandırmak için aklıma gelen olabildiğince eklentileri kaldırmak ve lite sürümleri yüklemek. SSD almazsanız bunlar hikaye.
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mayıs 2020 #5 Hizmetlerden XBOX'u devre dışı bırakıp başlamayı manuel olarak seçebilirsin.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 28 Mayıs 2020 #6 ihydrogeni dedi: Windowsun değil uygulamaların hızlı açılmasından bahsetmiş arkadaş. Diskinize düzenli olarar disk birleştirme uygulayın, en sık kullandığınız uygulamaları hızlı açmak için yerlerini ayarlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye birleştirme yapılır mı?
ihydrogeni dedi: Windowsun değil uygulamaların hızlı açılmasından bahsetmiş arkadaş. Diskinize düzenli olarar disk birleştirme uygulayın, en sık kullandığınız uygulamaları hızlı açmak için yerlerini ayarlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye birleştirme yapılır mı?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 28 Mayıs 2020 #7 sentiusz dedi: SSD'ye birleştirme yapılır mı? Genişletmek için tıkla... SSD al demeyin yazınca HDD kullandığını varsaydım
sentiusz dedi: SSD'ye birleştirme yapılır mı? Genişletmek için tıkla... SSD al demeyin yazınca HDD kullandığını varsaydım
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 28 Mayıs 2020 #8 ihydrogeni dedi: SSD al demeyin yazınca HDD kullandığını varsaydım Genişletmek için tıkla... SSD var fakat biraz eski. 530 MB/sn okuma 140 MB/sn yazma hızı var. Yazma hızı çok düşük geliyor.
ihydrogeni dedi: SSD al demeyin yazınca HDD kullandığını varsaydım Genişletmek için tıkla... SSD var fakat biraz eski. 530 MB/sn okuma 140 MB/sn yazma hızı var. Yazma hızı çok düşük geliyor.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 28 Mayıs 2020 #9 sentiusz dedi: SSD var fakat biraz eski. 530 MB/sn okuma 140 MB/sn yazma hızı var. Yazma hızı çok düşük geliyor. Genişletmek için tıkla... IOPS ve Random4K değerleri neler ? Random4K yeterli değilse disk birleştirme disk yazma ömrünü yer ama daha hızlı çalışırsınız.
sentiusz dedi: SSD var fakat biraz eski. 530 MB/sn okuma 140 MB/sn yazma hızı var. Yazma hızı çok düşük geliyor. Genişletmek için tıkla... IOPS ve Random4K değerleri neler ? Random4K yeterli değilse disk birleştirme disk yazma ömrünü yer ama daha hızlı çalışırsınız.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 28 Mayıs 2020 #10 ihydrogeni dedi: IOPS ve Random4K değerleri neler ? Random4K yeterli değilse disk birleştirme disk yazma ömrünü yer ama daha hızlı çalışırsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım o değerlere?
ihydrogeni dedi: IOPS ve Random4K değerleri neler ? Random4K yeterli değilse disk birleştirme disk yazma ömrünü yer ama daha hızlı çalışırsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım o değerlere?