elunks Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Merhaba PC'ye format attırdıktan sonra boyle oldu uygulamaların simgesi gozukmuyor artık yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Merhaba PC'ye format attırdıktan sonra boyle oldu uygulamaların simgesi gozukmuyor artık yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.118 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #2 Bilgisayarda disk temizleme ile ilgili kurulu bir program var mı?
elunks Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #3 onrcmr dedi: Bilgisayarda disk temizleme ile ilgili kurulu bir program var mı? Genişletmek için tıkla... hayır yok onrcmr dedi: Bilgisayarda disk temizleme ile ilgili kurulu bir program var mı? Genişletmek için tıkla... elunks dedi: hayır yok Genişletmek için tıkla... şimdi baktım ssd fresh var eğer sorunu oysa nasıl çözebilirim Son düzenleme: 26 Ekim 2020
onrcmr dedi: Bilgisayarda disk temizleme ile ilgili kurulu bir program var mı? Genişletmek için tıkla... hayır yok onrcmr dedi: Bilgisayarda disk temizleme ile ilgili kurulu bir program var mı? Genişletmek için tıkla... elunks dedi: hayır yok Genişletmek için tıkla... şimdi baktım ssd fresh var eğer sorunu oysa nasıl çözebilirim
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.118 Çözümler 6 31 Ekim 2020 #4 elunks dedi: Hayır yok. Şimdi baktım SSD fresh var eğer sorunu oysa nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu tarz hatalari bu uygulamalar yapiyor genellikle, çözüm için bir şey söyleyemem geçmişte benim de başıma geldi ve çözüm bulamadım açıkçası, sadece sorunun kaynağını tahmin ettim.
elunks dedi: Hayır yok. Şimdi baktım SSD fresh var eğer sorunu oysa nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu tarz hatalari bu uygulamalar yapiyor genellikle, çözüm için bir şey söyleyemem geçmişte benim de başıma geldi ve çözüm bulamadım açıkçası, sadece sorunun kaynağını tahmin ettim.