Windows 10 uyku modu sonrası tepki vermeme sorunu

halilkok

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum uyku modu sonrası bilgisayarın tepki vermemesi HP Pavilion serisi dizüstü kullanıyorum. Sürücülerim güncel bir problemim yok ama 8.1'de düzgün çalışan 10'da problemli bunu anlayamadım.

Üstelik uyandığım zaman bilgisayarın ısındığını fark ettim arka planda işlemde yapmıyordu indirmede yoktu ki zaten ekranı kapattım uyku moduna girmesi için şimdi aynı sorunu 10'da yaşayanlar çözüm önerebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hp 15 serisi kullanıyorum, uyku moduna geçerken sorun yaratıyor, ekran kararıyor fakat power ışığı sönmüyor yani anakart uyku moduna geçmiyor. Güç seçeneklerini kontrol ettim herhangi aykırı bir durum göremedim. Bu Hp 15 serisinde windows 8.1 de ise kilitlenme sorunu yaşıyordum. Şimdi kilitlenme sorunu yok fakat böyle bir sorun var.

benimde bir sorunum var windows 10 da uykuya aliyorum bir sorun yok ama uykudan cikarkeb tam kilit Ekrani gelecek pat diye pc kapaniyo pc de teknik bir ariza yok kesinlikle windows 10 dan kaynakli eminim lutfen cozumu bilen varsa soylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…