Kriyop Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #1 Yeni aldığım Windows 10 bilgisayarı uyku moduna almak istediğimde ekran kapanıyor ama fareye giden güç kesilmiyor ve fanlar dönmeye devam ediyor. Aldığım yere sorduğumda sorunun yazılımsal olup Microsoft desteğe yazmamı söyledi ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
Yeni aldığım Windows 10 bilgisayarı uyku moduna almak istediğimde ekran kapanıyor ama fareye giden güç kesilmiyor ve fanlar dönmeye devam ediyor. Aldığım yere sorduğumda sorunun yazılımsal olup Microsoft desteğe yazmamı söyledi ne yapmalıyım?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #2 Driverler kurulu mu? Ekran kartı yazılımınız güncel mi?
Kriyop Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #3 claudespeedtr dedi: Sürücüler kurulu mu? Ekran kartı yazılımınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet sürücüler güncel.
claudespeedtr dedi: Sürücüler kurulu mu? Ekran kartı yazılımınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet sürücüler güncel.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 Kriyop dedi: Evet sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Genelde uyku modu sorununu ekran kartı driverinden yapıyor.
Kriyop dedi: Evet sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Genelde uyku modu sorununu ekran kartı driverinden yapıyor.
Kriyop Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #5 claudespeedtr dedi: Genelde uyku modu sorununu ekran kartı driverinden yapıyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol ettim son sürüm yüklü neden oluyor çözemedim.
claudespeedtr dedi: Genelde uyku modu sorununu ekran kartı driverinden yapıyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol ettim son sürüm yüklü neden oluyor çözemedim.
Mehmet.x1 Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming A15 Rtx 3050 Ryzen 7 6800h 512 GB SSD 8x2 GB DDR5 ram 144 Hz ekran Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2022 #6 Kriyop dedi: Tekrar kontrol ettim son sürüm yüklü neden oluyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinizmi?
Kriyop dedi: Tekrar kontrol ettim son sürüm yüklü neden oluyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinizmi?
Kriyop Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #7 Mehmet.x1 dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
T Thursy Megapat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 170 Çözümler 1 13 Ekim 2022 #8 CMD'yi yönetici olarak başlatıp powercfg -requests yazarsanız neyin engel olduğunu görebilirsiniz.
Mehmet.x1 Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming A15 Rtx 3050 Ryzen 7 6800h 512 GB SSD 8x2 GB DDR5 ram 144 Hz ekran Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2022 #9 Thursy dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatıp powercfg -requests yazarsanız neyin engel olduğunu görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim ses driverim engel oluyor fakat onu nasıl kapatacağım bilmiyorum.
Thursy dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatıp powercfg -requests yazarsanız neyin engel olduğunu görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim ses driverim engel oluyor fakat onu nasıl kapatacağım bilmiyorum.
T Thursy Megapat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 170 Çözümler 1 14 Ekim 2022 #10 Mehmet.x1 dedi: Benim ses driverim engel oluyor fakat onu nasıl kapatacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun vardı realtekin sitesinden driver indirip tekrar yükledim şimdilik çözüldü gibi duruyor
Mehmet.x1 dedi: Benim ses driverim engel oluyor fakat onu nasıl kapatacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun vardı realtekin sitesinden driver indirip tekrar yükledim şimdilik çözüldü gibi duruyor