Nurkay Erbay Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 168 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2014 #1 Win 8.1 den 10 a geçsem driverlarda herhangi bir problem yaşar mıyım? Misal ekran kartı anakart chipset vesaire. Örneğin r9 280x ekran kartı driverı için 8.1 için olanını kursam herhangi bir problem yaşarmıyım ?
Win 8.1 den 10 a geçsem driverlarda herhangi bir problem yaşar mıyım? Misal ekran kartı anakart chipset vesaire. Örneğin r9 280x ekran kartı driverı için 8.1 için olanını kursam herhangi bir problem yaşarmıyım ?
B Barış Şentürk Ziyaretçi 3 Ekim 2014 #2 Şu an deneme aşamasında tam olarak güncel değil 10 2015 sürümü ile sorun yaşayacağınızı zannetmem. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2014
Nurkay Erbay Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 168 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2014 #3 Silinen üye dedi: Şu an deneme aşamasında tam olarak güncel değil 10 2015'te çıkacak sürüm ile sorun yaşıyacağınızı zannetmem. Genişletmek için tıkla... 2015 sürümünde olmaz orası kesinde ben önizleme sürümünden bahsediyorum.
Silinen üye dedi: Şu an deneme aşamasında tam olarak güncel değil 10 2015'te çıkacak sürüm ile sorun yaşıyacağınızı zannetmem. Genişletmek için tıkla... 2015 sürümünde olmaz orası kesinde ben önizleme sürümünden bahsediyorum.
B Barış Şentürk Ziyaretçi 3 Ekim 2014 #4 Ön izleme sürümü deneme sürümü gibi bir şey eksikleri illaki vardır.
Nurkay Erbay Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 168 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2014 #5 Silinen üye dedi: Ön izleme sürümü deneme sürümü gibi bir şey eksikleri illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Vardır da eksikler neler bilmiyorum çok taze ya. Deneyen varmı hiç yada daha doğrusu driver problemi yaşayan oldu mu ?
Silinen üye dedi: Ön izleme sürümü deneme sürümü gibi bir şey eksikleri illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Vardır da eksikler neler bilmiyorum çok taze ya. Deneyen varmı hiç yada daha doğrusu driver problemi yaşayan oldu mu ?