R Ribnin Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 14 20 Kasım 2020 #1 Minecraft'da texture pack edit yapıyorum. Ama blokların olduğu dosyada bazı dosyaların türü yok. O dosyaları nasıl PNG olarak açabilirim? Alttaki ekran görüntüsünde bir bloğun türü PNG diğerinin türü yok. Hepsinin PNG olması gerekiyor. Dosya Ekleri asdasd.png 10 KB · Görüntüleme: 58 dfsdfds.png 9,1 KB · Görüntüleme: 48
Minecraft'da texture pack edit yapıyorum. Ama blokların olduğu dosyada bazı dosyaların türü yok. O dosyaları nasıl PNG olarak açabilirim? Alttaki ekran görüntüsünde bir bloğun türü PNG diğerinin türü yok. Hepsinin PNG olması gerekiyor.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 20 Kasım 2020 #2 O bir png dosyası değil. png dosyasına ait bir bilgi içeren dosya. Png dosyalarının boyutunu karşılaştırın, farkedeceksiniz.
O bir png dosyası değil. png dosyasına ait bir bilgi içeren dosya. Png dosyalarının boyutunu karşılaştırın, farkedeceksiniz.
R Ribnin Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 14 20 Kasım 2020 #3 Peki türü olmayan dosyaları nasıl PNG olarak görebileceğim? Sağdaki resme çift tıkladığımda resmi görüyorum ama soldaki bir program açmamı söylüyor.
Peki türü olmayan dosyaları nasıl PNG olarak görebileceğim? Sağdaki resme çift tıkladığımda resmi görüyorum ama soldaki bir program açmamı söylüyor.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 20 Kasım 2020 #4 Not defteri. ihydrogeni dedi: O bir png dosyası değil. Genişletmek için tıkla...