Windows 10 Uzun Süredir Açılmıyor

stillwerise44

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bugün saat 15.00'dan beri bu durumda imiş bilgisayar ben dışarıdan 16.15 gibi geldim (Şu an saat 17.05). İki kez mavi ekran vermiş. Önce Acer ekranı geliyor sonra siyah ekranın alt kısmında beyaz daireler dönüyor arada sırada "Windows hazırlanıyor Bilgisayarınızı kapatmayın" ekranı geliyor sonra siyah ekran ve baştan tekrar. Bayağı uzun bir süredir de siyah ekranda. Salı gece güncelleme yapmıştı ancak bu perşembe de kullanıldı. Ben bu bilgisayarı nasıl açabilirim? Yazarsanız çok mutlu olurum.

Güncelleme : Mavi ekranı bir kez daha verdi hata adı "System Service Exception".

Güvenli modda açmayı denediniz mi?
Bilgisayar hiç kapanmıyor ki. Bir kez daha mavi ekran verdi. Güç tuşuna basılı tutup güvenli modda açayım mı?

Güncelleme : İki kez daha mavi ekran geldi. Bilgisayarı kapatıp da güvenli modu açamıyorum.
Bilgisayarın ilk alındığı zaman yaptığımız Recovery USB'si var. Onunla BIOS menüsünden sıfırlama yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Kurtarma USB'niz varsa USB'den BOOT edebilirsiniz. Sorun gider ekranından önceki sürüme geri dön diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…