UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Bilgisayarımı sıfırlıyorum ve bir buçuk saat oldu. Hala AMD'nin anakart menüsü gözüküyor. Sağlıklı mıdır? Fotoğrafı paylaşıyorum. Dosya Ekleri 1613330626033703178117681128533.jpg 129,2 KB · Görüntüleme: 58
Merhabalar. Bilgisayarımı sıfırlıyorum ve bir buçuk saat oldu. Hala AMD'nin anakart menüsü gözüküyor. Sağlıklı mıdır? Fotoğrafı paylaşıyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #2 HDD var ise baya uzayabiliyor. Bende 5-6 saat sürmüştü.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Şubat 2021 #3 Keşke sıfırlama yapmasaydınız. Biraz daha bekleyin, devam etmezse tekrar sonucu paylaşın. Temiz kurulum daha az başınızı ağrıtır her zaman.
Keşke sıfırlama yapmasaydınız. Biraz daha bekleyin, devam etmezse tekrar sonucu paylaşın. Temiz kurulum daha az başınızı ağrıtır her zaman.
L Le197 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Windows 10 sıfırlaması bayağı zaman alır. Ben yaptığımda saat 8'de başlattığım sıfırlama saat 12'de bile sürüyordu. Keşke format atsaymışsın format 1 saatini bile almazdı.
Windows 10 sıfırlaması bayağı zaman alır. Ben yaptığımda saat 8'de başlattığım sıfırlama saat 12'de bile sürüyordu. Keşke format atsaymışsın format 1 saatini bile almazdı.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #5 Graiden dedi: HDD var ise baya uzayabiliyor. Bende 5-6 saat sürmüştü. Genişletmek için tıkla... Ssd efendim. Elimde Samotne Ciasteczka dedi: Keşke sıfırlama yapmasaydınız. Biraz daha bekleyin, devam etmezse tekrar sonucu paylaşın. Temiz kurulum daha az başınızı ağrıtır her zaman. Genişletmek için tıkla... Tek usb var onla da yedekleme yaptım. Format için kullanacağım başka seçenek yoktu.
Graiden dedi: HDD var ise baya uzayabiliyor. Bende 5-6 saat sürmüştü. Genişletmek için tıkla... Ssd efendim. Elimde Samotne Ciasteczka dedi: Keşke sıfırlama yapmasaydınız. Biraz daha bekleyin, devam etmezse tekrar sonucu paylaşın. Temiz kurulum daha az başınızı ağrıtır her zaman. Genişletmek için tıkla... Tek usb var onla da yedekleme yaptım. Format için kullanacağım başka seçenek yoktu.
L Le197 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #6 UltraViolent dedi: SSD efendim. Elimde. Tek USB var onla da yedekleme yaptım. Format için kullanacağım başka seçenek yoktu. Genişletmek için tıkla... SSD fark etmez. Sıfırlama sadece diski biçimlendirmez, program falan da yüklüyor mesela ben biçimlendirdiğimde McAfee falan yüklemişti.
UltraViolent dedi: SSD efendim. Elimde. Tek USB var onla da yedekleme yaptım. Format için kullanacağım başka seçenek yoktu. Genişletmek için tıkla... SSD fark etmez. Sıfırlama sadece diski biçimlendirmez, program falan da yüklüyor mesela ben biçimlendirdiğimde McAfee falan yüklemişti.