2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 20 Şubat 2022 #1 Valorant'ta önceliği gerçek zamanda olarak değiştiriyorum lakin kaydolmuyor. Kendi kendine tekrar eski haline (normale) dönüyor. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022
Valorant'ta önceliği gerçek zamanda olarak değiştiriyorum lakin kaydolmuyor. Kendi kendine tekrar eski haline (normale) dönüyor. Neden olabilir?
murat45654 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 223 22 Şubat 2022 #2 293735 dedi: Valorant'ta önceliği gerçek zamanda olarak değiştiriyorum lakin kaydolmuyor. Kendi kendine tekrar eski haline (normale) dönüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Process lasso programı ile bunu kalıcı hale dönüştürebilirsin program açık kaldığı sürece atadaığın öncelik gitmiyor YouTube'da videoları mevcut. Artı 0 Eksi
293735 dedi: Valorant'ta önceliği gerçek zamanda olarak değiştiriyorum lakin kaydolmuyor. Kendi kendine tekrar eski haline (normale) dönüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Process lasso programı ile bunu kalıcı hale dönüştürebilirsin program açık kaldığı sürece atadaığın öncelik gitmiyor YouTube'da videoları mevcut.