lucasyekatarina
Hectopat
Daha fazla
Windows 7 home kullanıcısıydım eskiden yeni bilgisayar aldım fakat freedos geldiği için Windows'un kendi sitesinden iso dosyasını indirip kurdum. Kms auto programı ile etkinleştirme sorununu çözdüm fakat varsayılan programlar her bilgisayarı açtığımda değişiyor. Kafayı yemek üzereyim. Ayarlar --> Sistem --> Varsayılan Uygulamalar'dan ayarlıyorum her şeyi bilgisayar kapatıyorum açıyorum sanki hiç yapmamışım gibi sırflanıyor.
Sadece bununla da kalmıyor aynı zamanda pdf uzantılı dosyalar için Adobe'yi varsayılan olarak ayarlıyorum manuel olarak aradan yarım saat geçiyor Adobe yerine Edge'e dönüyor.
Bu kms auto'yu bilgisayarımdan kaldırmadığım için mi acaba? Kaldırmayı denedim bu sefer de etkinleştirdiğim Windows gidiyor tekrar etkinleştirin diyor. Windows Defender saçmalığının da sebep olabileceğini düşünüyorum.
Basit bir şey ama gerçekten her seferinde aynı şeyi yapmak çok can sıkıyor.
Çözümü yok mudur bunun internette taradım ama genellikle varsayılan uygulamalar seçeneğini bulamamış insanlar böyle bir sorunla karşılaşıp çözen bir yer göremedim.
Sadece bununla da kalmıyor aynı zamanda pdf uzantılı dosyalar için Adobe'yi varsayılan olarak ayarlıyorum manuel olarak aradan yarım saat geçiyor Adobe yerine Edge'e dönüyor.
Bu kms auto'yu bilgisayarımdan kaldırmadığım için mi acaba? Kaldırmayı denedim bu sefer de etkinleştirdiğim Windows gidiyor tekrar etkinleştirin diyor. Windows Defender saçmalığının da sebep olabileceğini düşünüyorum.
Basit bir şey ama gerçekten her seferinde aynı şeyi yapmak çok can sıkıyor.
Çözümü yok mudur bunun internette taradım ama genellikle varsayılan uygulamalar seçeneğini bulamamış insanlar böyle bir sorunla karşılaşıp çözen bir yer göremedim.