Kullanı yeni Yoctopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 İki işletim sistemi kuruyorum. Başlangıçta seç çıkmıyor. İlla kendim değiştireceğim.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ağustos 2023 #2 Sistem Yapılandırmasında gözüktüğüne emin misiniz?
Kullanı yeni Yoctopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Sistem yapılandırmasında gözüktüğüne emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet ama bilgisayarı kapatıp açtığımda çıkmıyor Shift'e basılı tutup yeniden başlattığımda sistem değiştir var.
sukuterkopke dedi: Sistem yapılandırmasında gözüktüğüne emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet ama bilgisayarı kapatıp açtığımda çıkmıyor Shift'e basılı tutup yeniden başlattığımda sistem değiştir var.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2023 #4 Kullanı yeni dedi: Evet ama bilgisayarı kapatıp açtığımda çıkmıyor Shift'e basılı tutup yeniden başlattığımda sistem değiştir var. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir işletim sistemini varsayılan olarak değiştirir misiniz?
Kullanı yeni dedi: Evet ama bilgisayarı kapatıp açtığımda çıkmıyor Shift'e basılı tutup yeniden başlattığımda sistem değiştir var. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir işletim sistemini varsayılan olarak değiştirir misiniz?