neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 Windows 11'de Dosya Gezgini'ni bu Komut Dosyası ile şeffaf yapmak mümkün. BlurMica Denilen bu görünüm ile dosya Gezgininiz çok güzel gözükecek. Dosyanın son sürümünü verdiğim linkten indirin ve bir klasöre ayıklayın. Ardından Register Komut İstemi Dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Dosya Gezgini yeniden başlatılacak ve yeni (BlurMica) görünümüne kavuşacak. Releases · Maplespe/ExplorerBlurMica Add background Blur effect or Acrylic (Mica for win11) effect to explorer for win10 and win11 - Maplespe/ExplorerBlurMica github.com
Windows 11'de Dosya Gezgini'ni bu Komut Dosyası ile şeffaf yapmak mümkün. BlurMica Denilen bu görünüm ile dosya Gezgininiz çok güzel gözükecek. Dosyanın son sürümünü verdiğim linkten indirin ve bir klasöre ayıklayın. Ardından Register Komut İstemi Dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Dosya Gezgini yeniden başlatılacak ve yeni (BlurMica) görünümüne kavuşacak. Releases · Maplespe/ExplorerBlurMica Add background Blur effect or Acrylic (Mica for win11) effect to explorer for win10 and win11 - Maplespe/ExplorerBlurMica github.com
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 25 Nisan 2024 #2 Nasıl gözüktüğünü gösteren bir ekran görüntüsü yükleyebilir misiniz?
Alpenfohn Attopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 67 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Nisan 2024 #3 Yıl 2024, Microsoft hala Windows'u kişiselleştirme konusunda vasat. İnsanları bunlar ile uğraştırıyorlar. Güzel gibi. Roux dedi: Nasıl gözüktüğünü gösteren bir ekran görüntüsü yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Yıl 2024, Microsoft hala Windows'u kişiselleştirme konusunda vasat. İnsanları bunlar ile uğraştırıyorlar. Güzel gibi. Roux dedi: Nasıl gözüktüğünü gösteren bir ekran görüntüsü yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #4 Roux dedi: Nasıl gözüktüğünü gösteren bir ekran görüntüsü yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yüklemiştim fakat daha güzel gözüken bir ekran görüntüsü ile değiştirmeye çalışıyordum sonunda oldu.
Roux dedi: Nasıl gözüktüğünü gösteren bir ekran görüntüsü yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yüklemiştim fakat daha güzel gözüken bir ekran görüntüsü ile değiştirmeye çalışıyordum sonunda oldu.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.355 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 25 Nisan 2024 #5 Alpenfohn dedi: Yıl 2024, Microsoft hala Windows'u kişiselleştirme konusunda vasat. İnsanları bunlar ile uğraştırıyorlar. Güzel gibi. Eki Görüntüle 2178303 Genişletmek için tıkla... Çok hoş duruyor. Windows 10 için de çalışıyor mu acaba? Ben de etkin olmayan Windows'un görev çubuğunu şeffaf yapmak için regeditten ayar çekmiştim.
Alpenfohn dedi: Yıl 2024, Microsoft hala Windows'u kişiselleştirme konusunda vasat. İnsanları bunlar ile uğraştırıyorlar. Güzel gibi. Eki Görüntüle 2178303 Genişletmek için tıkla... Çok hoş duruyor. Windows 10 için de çalışıyor mu acaba? Ben de etkin olmayan Windows'un görev çubuğunu şeffaf yapmak için regeditten ayar çekmiştim.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 25 Nisan 2024 #6 neXusTS dedi: Hocam yüklemiştim fakat daha güzel gözüken bir ekran görüntüsü ile değiştirmeye çalışıyordum sonunda oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, gayet hoş duruyor. Deneyeceğim.
neXusTS dedi: Hocam yüklemiştim fakat daha güzel gözüken bir ekran görüntüsü ile değiştirmeye çalışıyordum sonunda oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, gayet hoş duruyor. Deneyeceğim.
TOCA Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 592 Çözümler 1 25 Nisan 2024 #7 Aylardır rectify11 in daha basitini arıyordum onu indirmeden tek işlemle aynısı olduğu neredeyse bazı yerler de olmadı mesela winver gibi yerlede ama bu da yeter eyvallah hocam.
Aylardır rectify11 in daha basitini arıyordum onu indirmeden tek işlemle aynısı olduğu neredeyse bazı yerler de olmadı mesela winver gibi yerlede ama bu da yeter eyvallah hocam.
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.114 Çözümler 2 25 Nisan 2024 #8 Lee Yubin dedi: Çok hoş duruyor. Windows 10 için de çalışıyor mu acaba? Ben de etkin olmayan Windows'un görev çubuğunu şeffaf yapmak için regeditten ayar çekmiştim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar mı var? Ben TranslucentTB kullanıyorum onun için.
Lee Yubin dedi: Çok hoş duruyor. Windows 10 için de çalışıyor mu acaba? Ben de etkin olmayan Windows'un görev çubuğunu şeffaf yapmak için regeditten ayar çekmiştim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar mı var? Ben TranslucentTB kullanıyorum onun için.
Alpenfohn Attopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 67 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Nisan 2024 #9 Lee Yubin dedi: Çok hoş duruyor. Windows 10 için de çalışıyor mu acaba? Ben de etkin olmayan Windows'un görev çubuğunu şeffaf yapmak için regeditten ayar çekmiştim. Genişletmek için tıkla... GitHub sayfasında Windows 10 için kullanılabileceği yazıyor. Bu arada internetteki görsellerde ayarlar biraz daha farklı sanırım. Kendileri şunu paylaşmış.
Lee Yubin dedi: Çok hoş duruyor. Windows 10 için de çalışıyor mu acaba? Ben de etkin olmayan Windows'un görev çubuğunu şeffaf yapmak için regeditten ayar çekmiştim. Genişletmek için tıkla... GitHub sayfasında Windows 10 için kullanılabileceği yazıyor. Bu arada internetteki görsellerde ayarlar biraz daha farklı sanırım. Kendileri şunu paylaşmış.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 25 Nisan 2024 #10 Ne kadar guvenilir?