Windows 10 ve Advanced SystemCare 9 Uyuşmazlığı

Özdemirler7

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım benim bilgisayara Windows 10 Pro kurdu ve hemen ardından Advanced SystemCare 9 programını yükledi. Bilgisayar açıldığında not defteri hatası verdi ve yüklediğim oyunlarda dll hataları verdi. Acaba bu program sistem dosyalarını değiştirmiş ya da silmiş olabilir mi?

ASC genelde pek de tavsiye edilen bir uygulama değil. Özellikle bazen gereksiz yere Kayıt Defteri'yle de oynuyor (Bir aralar ben de bu yazılımı denemiştim). Onun yerine daha basit temizleyici programlar kullanabilirsiniz (Ben CCleaner kullanıyordum).

Arkadaşım hiç gerek yok bu tür programlara , yılardır pc kullanıyorum 4 yıl format atmadığım oldu ama hiç böyle programlar kullanmadım , kullandığım zamanda zararlı çıktım .

Geçen format attım driver boost kurdum direk ordan diriverleri güncelle dedim 1 saat sonra 1 açılırken siyah ekranda kalıyor tekrar format atmak zorunda kaldım . Anlıyacağınız bunlar gereksiz bana göre .virüs programıda kullanmıyorum kafam rahat .

A.S.C, o dll, vs. dosyaları silmiş de ondan çalışmıyorlarlar.
A. SystemCare tam bir çüp uygulamadır. Artı PC düşmanıdır. Artı acemi kişilerin kullandığı bir uygulamadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…