Windows 10 ve ekran kartı sürüm uyumu

Emnustn65

Hectopat
İşletim sisteminin güncelleme versiyonu ile ekran kartının güncellenme versiyonlarının uyuşmaması gibisinden bir muhabbeti varmış. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Güncel Windows 10 1903 kullandığın sürece sorun yok. Bir de yüklü sürücü DCH ise kuracağınız da DCH olmalı, NVIDIA için, şimdilik.
Bu standart ve DHC olayının herhangi bir artısı eksisi var mı acaba? 1903 ile birlikte windows update esnasında otomatik olarak DHC kuruyor. Bazıları kontrol paneli yok demişler vakti zamanında ama, herhangi bir farklılık göremedim ben. @Recep Baltaş

Hangi kart için soruyorsunuz?
Bilgisayarım laptop nvidia 640m sürücüsü bulunuyor bende.
Güncel Windows 10 1903 kullandığın sürece sorun yok. Bir de yüklü sürücü DCH ise kuracağınız da DCH olmalı, NVIDIA için, şimdilik.
Şuan da windows 1803 sürümünü kullanıyorum güncellemek istediğimde yeniden başlatma yaptığında windows kur hatası alıyorum o yüzden güncelleyemedim daha. Bu DCH nedir? Tam olarak bilmiyorum da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı