Windows 10 ve Office keyi nereden alınmalı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar lisans anahtarı almak istiyorum, ancak bunlar süreli mi? Veya iptal olur mu?
Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı Süresiz Orjinal 1PC
Bu site güvenli mi? Veya bana uygun fiyatlı bir site önerebilir misiniz?
Microsoft Windows 10 Pro Orijinal Faturalı Dijital Lisans Anahtarı - PttAVM.com burada da 12TL alınır mı bu fiyatlara? Anakarta gömülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu İş için Windows 10 Pro satın alın- Microsoft orjinal. Fakat sizin alacağınız 12 Tllik gömülü değil. Gömülü sadece laptoplar da oluyor.

Bunlar çalıntı kredi kartıyla alınmış olabiliyor bazen de sorun çıkarıyor. Patlamaya gerek yok hocam, Linux ve bir compatibility layer ile alternatifsiz exe uzantılı programları bile kullanırsınız.

Hocam benim bilgisayarım bu kadar pahalı değil, Pttavmden alsam sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz hocam.
Retail: Kutulu kopya olarak geçer, mağazalardan veya online olarak Microsoft Mağaza’sından elde edilebilir. Bu key türü bir bilgisayardan diğer bilgisayara aktarılabilir.
OEM: Bu lisans türü bilgisayarınızı toplama değil de hazır olarak aldıysanız genellikle önyüklü olarak Windows 10 OEM lisanslı gelir. Bu lisans UEFI/BIOS’unuza gömülü olur ve başka bir bilsayara transfer edilemez.
Volume: Bu tür şirketler, firmalar, okullar, öğretim kurumları ya da devletler tarafından kullanılır. Bu lisans türüne Çoklu Aktivasyon Anahtarları (MAK) denir ve birden fazla bilgisayarda kullanılabilir.

Çok çok teşekkür ederim, PTTavmden aldım, bekliyorum bakalım.

Öğrenciysen Üniversiteden office programlarını edinebilirsin.

Öğrenciysen Üniversiteden office programlarını edinebilirsin.
Açık lisedeyim
Key PTTAvm ile elime ulaştı, sonra denedim, home kurulu olduğu için yükseltme hatası verdi, format atıp, deneyince oldu, her formattan sonra tekrar yazıp kullanabilirim değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…