C Can Gürel Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #1 Ben rehberlerinize bakarak bilgisayarıma macOS X kurmak istiyorum, fakat verdiğiniz linkler silinmiş durumda. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Sadece .RAW dosyası yok elimde Ek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2017
Ben rehberlerinize bakarak bilgisayarıma macOS X kurmak istiyorum, fakat verdiğiniz linkler silinmiş durumda. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Sadece .RAW dosyası yok elimde Ek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 25 Nisan 2017 #2 Donanımlarınız nedir ? Eğer yeterli ise güncel sürüm olan Sierra'nın rehberi ve kurulum dosyaları mevcut.
Donanımlarınız nedir ? Eğer yeterli ise güncel sürüm olan Sierra'nın rehberi ve kurulum dosyaları mevcut.
C Can Gürel Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #3 maestra dedi: Donanımlarınız nedir ? Eğer yeterli ise güncel sürüm olan Sierra'nın rehberi ve kurulum dosyaları mevcut. Genişletmek için tıkla... i7 7700K işlemci + 16GB Ram (Anakart modelini tam hatırlamıyorum fakat daha geçen gün alındı laptop) Sierra konusuna da şimdi göz attım peki .plist i neye göre belirlemem gerekiyor?
maestra dedi: Donanımlarınız nedir ? Eğer yeterli ise güncel sürüm olan Sierra'nın rehberi ve kurulum dosyaları mevcut. Genişletmek için tıkla... i7 7700K işlemci + 16GB Ram (Anakart modelini tam hatırlamıyorum fakat daha geçen gün alındı laptop) Sierra konusuna da şimdi göz attım peki .plist i neye göre belirlemem gerekiyor?
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2017 #4 Sistem güncel ise Sierrra kur. Takıldığın yer olursa yeni konu açarsın cevap verir, yardım etmeye çalışırız. macOS Sierra 10.12.4 İmajı
Sistem güncel ise Sierrra kur. Takıldığın yer olursa yeni konu açarsın cevap verir, yardım etmeye çalışırız. macOS Sierra 10.12.4 İmajı