Emir Bilici Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #1 Windows'uma temiz kurulum yapmak istiyorum ancak HDD içerisindeki verilerimin sıfırlanmasını istemiyorum. Windows'u kurarken hard Disk'im için "yeni" butonuna tıklamalı mıyım? Tıklarsam verilerim silinir mi?
Windows'uma temiz kurulum yapmak istiyorum ancak HDD içerisindeki verilerimin sıfırlanmasını istemiyorum. Windows'u kurarken hard Disk'im için "yeni" butonuna tıklamalı mıyım? Tıklarsam verilerim silinir mi?
M MehmetMNA Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 48 18 Haziran 2020 #2 En temizi baştan windows kurmak. Ama verileriniz silinmesin istiyorsanız windows üzerinden format atabilirsiniz. Detaylı anlatım; Windows 10, Dosya Kaybetmeden Nasıl Sıfırlanır? www.technopat.net
En temizi baştan windows kurmak. Ama verileriniz silinmesin istiyorsanız windows üzerinden format atabilirsiniz. Detaylı anlatım; Windows 10, Dosya Kaybetmeden Nasıl Sıfırlanır? www.technopat.net
Emir Bilici Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #3 MehmetMNA dedi: En temizi baştan windows kurmak. Ama verileriniz silinmesin istiyorsanız windows üzerinden format atabilirsiniz. Detaylı anlatım; Windows 10, Dosya Kaybetmeden Nasıl Sıfırlanır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Windows'um SSD'ye kurulu ve sadece onu formatlamak istiyorum.
MehmetMNA dedi: En temizi baştan windows kurmak. Ama verileriniz silinmesin istiyorsanız windows üzerinden format atabilirsiniz. Detaylı anlatım; Windows 10, Dosya Kaybetmeden Nasıl Sıfırlanır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Windows'um SSD'ye kurulu ve sadece onu formatlamak istiyorum.