bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bu güncelleme yapılmalı mı ?
cihadckysrr Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #11 bynarkoz dedi: Merhaba arkadaşlar, bu güncelleme yapılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz acaba ben güncellemeyi yapmak istiyorum ama sorun çıkıyor güncellemiyor Artı 0 Eksi
bynarkoz dedi: Merhaba arkadaşlar, bu güncelleme yapılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz acaba ben güncellemeyi yapmak istiyorum ama sorun çıkıyor güncellemiyor
KS KS bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #12 cihadckysrr dedi: Yardımcı olabilir misiniz acaba ben güncellemeyi yapmak istiyorum ama sorun çıkıyor güncellemiyor Genişletmek için tıkla... hocam benımde cok bılgım yok guncelemeyı yaptım sıkıntı olmadı Artı 0 Eksi
cihadckysrr dedi: Yardımcı olabilir misiniz acaba ben güncellemeyi yapmak istiyorum ama sorun çıkıyor güncellemiyor Genişletmek için tıkla... hocam benımde cok bılgım yok guncelemeyı yaptım sıkıntı olmadı