Hizmetler sıfırlandıysa açıktır. Windows'un arama yerine hizmetler yazıp girin, birçok gereksiz hizmet çalışacak SysMain, Windows Search gibi. Yani bana göre gereksiz bu hizmetler.
Hizmetler sıfırlandıysa açıktır. Windows'un arama yerine hizmetler yazıp girin, birçok gereksiz hizmet çalışacak SysMain, Windows Search gibi. Yani bana göre gereksiz bu hizmetler.
Windows 10 Home içerisindeki hizmetlerin anlamlarını, ne işe yaradıklarını, hangilerin devre dışı bırakılması gerektiğini anlatacağım. Hizmetlerin sıralaması rastgele yapılmıştır. Tüm hizmetler eklenmedi, merak edilen veya otomatik çalışan hizmetler eklendi. Windows Anında İletme Bildirimleri...
www.technopat.net
Bu mesajımı alıntılıyorum birkaç yöntem daha yazmıştım.
@twixedd sadece hataya göre değil hata koduna göre araştırdım böyle bir videoya baktım bu hatayı düzeltenler olmuş sanırım bana da iyi bir yöntem gibi geldi. Sadece bu işlemi yapın videodaki diğer işlemi yapmayın Windows 10 aracı indirmek falan.
Denetim Masası'na girin.
Programlar tıklayın.
Windows özelliklerini aç veya kapat tıklayın.
.NET Framework 3.5'i tikleyin ya da + ikonuna basıp oradaki iki şeyi birden açın.
Windows 10 Home içerisindeki hizmetlerin anlamlarını, ne işe yaradıklarını, hangilerin devre dışı bırakılması gerektiğini anlatacağım. Hizmetlerin sıralaması rastgele yapılmıştır. Tüm hizmetler eklenmedi, merak edilen veya otomatik çalışan hizmetler eklendi. Windows Anında İletme Bildirimleri...
www.technopat.net
Bu mesajımı alıntılıyorum birkaç yöntem daha yazmıştım.