Windows 10 versiyon seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Sistemime SSD sipariş ettim ve format için bir bahanem oldu :) Çok uzun süredir güncelleme yapmıyorum bundan dolayı 1607'den (net hatırlamıyorum ama 16XX sürümü) 2004'e geçmeyi düşünüyorum. Ancak RAM konusunda bazı düşüncelerim var, forumda çok sorunlu olduğunu söyleyen konulara rastladım. Sizce ne yapılmalı?

G4560
8 GB RAM
1050 Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Sistemime SSD sipariş ettim ve format için bir bahanem oldu :) Çok uzun süredir güncelleme yapmıyorum bundan dolayı 1607'den (net hatırlamıyorum ama 16XX sürümü) 2004'e geçmeyi düşünüyorum. Ancak RAM konusunda bazı düşüncelerim var, forumda çok sorunlu olduğunu söyleyen konulara rastladım. Sizce ne yapılmalı?

G4560
8 GB RAM
1050 Ti
8 GB RAM ile sıkıntısız kullanırsın.

Windows 10 2004 sürümünde bazılarında sorun olurken bazılarında olmuyor. Bu nasıl iştir anlamış değilim açıkçası. Şahsen 2004 sürümüne geçmiş birisi olarak "Temiz" kurulum yapmama rağmen ve sistemim iyi olmasına rağmen sorunlar ve hatalar ile karşılaşıyorum. Driver vs her şey tam ve uygun şekil de yüklü. 2004 sürümünden önce ise hiçbir sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı