cahilavukat

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Laptopum Acer Aspire F15 F5-573G-74P0. Aldıktan yaklaşık 2 ay sonra bu hatayı almaya başladım. Bu süreç içinde laptop 2-3 kere düştü. Kasada yamulma mevcut ve tanıdığım bilgisayarcıya götürdüğümde parçalarda sorun olmadığını söyledi. Yani donanımsal sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Laptopta bu sorun sürekli oluyor. Fakat aygıt yöneticisinden NVIDIA GEFORCE GTX950M olan ekran kartını devre dışı bırakınca çalışıyor. Fakat oyunları kasıyor. Geri etkin hale getirince ise direkt olarak mavi ekran hatasını alıyorum. Laptopun kendini formatlama bölümünden format da attım yine aynı sorun var. Tanıştığım 2-3 kişi uğraştı onlar da yapamadı yani anlayacağınız yapılamıyor. Bilgisayardan da pek anlamam. Bana yardımcı olabilecek biri var mıdır? Sorunları algılamak için TW'den de bağlanabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal sorun olabilme ihtimali var yani Harici E.K'nı devre dışı bırakınca bu sorun kalkıyorsa Harici E.K'nda sorun olabilir. Bendede aynı sorun vardı hiç darbe vs almamıştı oyun oynarken bir kaç defa bu hatayıv eriyordu sonra geçiyordu, zaman geçtikçe bu sorun dahada büyüdü Ekranda kötü kötü renkler belirip PC kapanıyordu. Garantisi devam ediyorsa Garantiye vermek en sağlıklısı...

Bilgisayarcı büyük ihtimalle kasayı açmıştır. Bunun garanti açısından sıkıntısı olur mu diye düşünüyorum. Ama her an verebilirim. Teşekkür ederim.

Laptopun kasasında etiket vs varmıydı? Bir sıkıntı çıkmaz, ama sen yinede kasanın etrafına bak etiket yırtılması falan varmı diye.

Kasanın arkasında etiketinde hiçbir sıkıntı yok fakat vidaların üstünde var mı yok mu diye hatırlamıyorum. sıkıntı olmaz umarım. sorarlarsa ram falan taktırdım derim yani ram ve ssd takmak için arkada bir bölüm yapmışlar orayı açıyorsun falan. en yakın zamanda vericem mediamarkta inşallah acer servisi sorun çıkartmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…