Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 3 Temmuz 2015 #1 Ekran karti sapitti sanirim. video_tdr_failure atikmpag.sys mavi ekran aldim. Sapitti. Ekran ikiye ayrildi. Matrix'e bagladi. PC bozuldu. Driveri kaldirip yukledim sonradan boyle bi mavi ekran aldim: Lutfen yardim edin durupdururken olmaya basladi. Problem yazilimsal mi yoksa donanimsal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2015
Ekran karti sapitti sanirim. video_tdr_failure atikmpag.sys mavi ekran aldim. Sapitti. Ekran ikiye ayrildi. Matrix'e bagladi. PC bozuldu. Driveri kaldirip yukledim sonradan boyle bi mavi ekran aldim: Lutfen yardim edin durupdururken olmaya basladi. Problem yazilimsal mi yoksa donanimsal mi?
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #2 Ekran kartı ölmüş hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 6 Temmuz 2015 #3 Silinen üye dedi: Ekran kartı ölmüş hocam. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim artık donanımın bozulduğu kesinleşti. Yenisini alana kadar oyunsuz vs idare edeceğim artık. Adamın teki diğer konu da windows 8.1 yükle diyor sanki bir şeyi değiştirecekmiş gibi Artı -1 Eksi
Silinen üye dedi: Ekran kartı ölmüş hocam. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim artık donanımın bozulduğu kesinleşti. Yenisini alana kadar oyunsuz vs idare edeceğim artık. Adamın teki diğer konu da windows 8.1 yükle diyor sanki bir şeyi değiştirecekmiş gibi