egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 GTX 1050 Ti. i5-7300HQ DDU ile yeniden driver kurdum yetmedi. Birçok yöntem denedim. Format attım, macun yeniledim, hala da aynı hata. Bu sefer sizle paylaşmaya karar verdim. Test yaptım bu arada. Yeni klasör.zip drive.google.com (hata veriyo nedensizce) Son düzenleme: 3 Mayıs 2025
GTX 1050 Ti. i5-7300HQ DDU ile yeniden driver kurdum yetmedi. Birçok yöntem denedim. Format attım, macun yeniledim, hala da aynı hata. Bu sefer sizle paylaşmaya karar verdim. Test yaptım bu arada. Yeni klasör.zip drive.google.com (hata veriyo nedensizce)
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.960 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 11 Mayıs 2025 #21 egedurden dedi: Hangi driver kurayım tahminen? Genişletmek için tıkla... Hocam WHQL onaylı bir sürücü olsa iyi olur, bulamazsanız önceki sürücüleri (atıyorum bir önceki) kurun. Güncel sürücüler sıkıntı çıkarabiliyor bazen. Artı 0 Eksi
egedurden dedi: Hangi driver kurayım tahminen? Genişletmek için tıkla... Hocam WHQL onaylı bir sürücü olsa iyi olur, bulamazsanız önceki sürücüleri (atıyorum bir önceki) kurun. Güncel sürücüler sıkıntı çıkarabiliyor bazen.
KS KS egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #22 Collavino dedi: Hocam WHQL onaylı bir sürücü olsa iyi olur, bulamazsanız önceki sürücüleri (atıyorum bir önceki) kurun. Güncel sürücüler sıkıntı çıkarabiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ekran kartım 1050 Ti zaten biliyorsunuz laptop bu arada hocam. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Hocam WHQL onaylı bir sürücü olsa iyi olur, bulamazsanız önceki sürücüleri (atıyorum bir önceki) kurun. Güncel sürücüler sıkıntı çıkarabiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ekran kartım 1050 Ti zaten biliyorsunuz laptop bu arada hocam.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #23 Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at. Artı 0 Eksi
Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at.
KS KS egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #24 claus dedi: Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve başlattım haber veririm. claus dedi: Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at. Genişletmek için tıkla... Şu anda telefondayım stres testine başlamışım durdurdum ama GPU testi yapımı yok YouTube'tan falan baktım. (yaptım galiba) claus dedi: Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at. Genişletmek için tıkla... Bunu 15 dk yaptım dogru mu yapmışım diye sıcaklık ortalama 70 75 cıvarıydı. Dosya Ekleri OCCT-25511-032537.png 126,1 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleme: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve başlattım haber veririm. claus dedi: Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at. Genişletmek için tıkla... Şu anda telefondayım stres testine başlamışım durdurdum ama GPU testi yapımı yok YouTube'tan falan baktım. (yaptım galiba) claus dedi: Ekran kartında çok yüksek ihtimal donanımsal sorun var. OCCT ile 30 dakika GPU testi yap ve sonuçları at. Genişletmek için tıkla... Bunu 15 dk yaptım dogru mu yapmışım diye sıcaklık ortalama 70 75 cıvarıydı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #25 Eline sağlık. Oyunlar da mı yoksa genel kullanımda mı mavi ekran alıyorsun ? Artı 0 Eksi
KS KS egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #26 claus dedi: Eline sağlık. Oyunlar da mı yoksa genel kullanımda mı mavi ekran alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oyunlarda alıyorum bu hatayı. claus dedi: Eline sağlık. Oyunlar da mı yoksa genel kullanımda mı mavi ekran alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çözüm var mı hocam. Son düzenleme: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Eline sağlık. Oyunlar da mı yoksa genel kullanımda mı mavi ekran alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oyunlarda alıyorum bu hatayı. claus dedi: Eline sağlık. Oyunlar da mı yoksa genel kullanımda mı mavi ekran alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çözüm var mı hocam.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #27 egedurden dedi: Teşekkürler oyunlarda alıyorum bu hatayı. Çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Yada sağlam birisi tamir deneyebilir. Artı 0 Eksi
egedurden dedi: Teşekkürler oyunlarda alıyorum bu hatayı. Çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Yada sağlam birisi tamir deneyebilir.
KS KS egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #28 claus dedi: Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Ya da sağlam birisi tamir deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam neden böyle bir sorun oluştu bilginiz var mı veya tahmin. claus dedi: Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Ya da sağlam birisi tamir deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olunca sorumu cevaplar mısınız? Son düzenleme: 14 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Ya da sağlam birisi tamir deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam neden böyle bir sorun oluştu bilginiz var mı veya tahmin. claus dedi: Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Ya da sağlam birisi tamir deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olunca sorumu cevaplar mısınız?
KS KS egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #30 claus dedi: Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Ya da sağlam birisi tamir deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam günlük kullanımda da yedim kesin anakart mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Çözüm var. Anakart değişmesi gerek maalesef. Donanımsal sorun var. Ya da sağlam birisi tamir deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam günlük kullanımda da yedim kesin anakart mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #30 Olabilir bu tarz şeyler. Elektronik parçalar zaten. Artı 0 Eksi