Windows 10 virüs girdi ve bilgisayar çöktü

IcelY

Kilopat
Merhabalar ASUS laptopuma Windows 10 kurmuştum hiçbir sıkıntı yokken durduk yere bilgisayar kitlenmeye başladı ve 2 gün sonra çöktü mavi ekrana düşüyordu 1 gün önce artık hiç mavi ekrana düşmüyor sadece dönüp duruyor Windows'u açmıyor. Ve hiçbir şekilde de format atamıyorum harddiskim takılı olduğu zaman Windows format kısmına geçmiyor. Harddiski temizlemek için diğer masaüstü bilgisayarıma taktığımda bilgisayarım kitlenmiş ve bilgisayarıma trojan geçmişti ne yapabilirim?
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.

Harici bilgisayarınıza hdd yi bağlayıp hdsentinel programı indirip sağlık durumunu bir ölçün, eğer %100 verirse sağlam demektir.Ama söylediğinize göre donma vs oluyorsa hardisk bozuk badsector vardır siz yinede söylediğim programı kurun.

Virüsle alakası olduğuna emin misiniz? Bence diskinizin ömrü bitmiş.
Evet eminim çünkü iki gün önce kullanılıyordu ve windows açılırken tam açılma noktasında böyle noktalar kayık olarak dönüyor.
bilgisayara taktığım an virüs geçiyor ve kilitleniyor.
Başka bilgisayara taktığında onda da sorun çıkartıyorsa disk bozulmuştur. Garantisi varsa yolla. Ayrıca markası ne diskin?
seagate

Evet eminim çünkü iki gün önce kullanılıyordu ve Windows açılırken tam açılma noktasında böyle noktalar kayık olarak dönüyor.

Bilgisayara taktığım an virüs geçiyor ve kilitleniyor.

Hocam böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Eğer bir virüs olsaydı diğer bilgisayarınıza da musallat olurdu fakat anladığım kadarıyla sıkıntı yok.

Bilgisayara bağladığında direk virüs geçemez diskin içine girersen geçer.Harici bilgisayarınıza dediğim programı kurun bağlayın o program sağlamlığını gösterecek size.

Hocam böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Eğer bir virüs olsaydı diğer bilgisayarınıza da musallat olurdu fakat anladığım kadarıyla sıkıntı yok.
bakın bu olay olduktan sonra masaüstü bilgisayarımı zar zor kurtardım ve masaüstü 2 3 kez mavi ekrana düştü ve bir şekilde açtım. Açtıktan sonra KasperSky ile tarama yaptığımda sistem belleğimde trojan tespit etti.
Bilgisayara bağladığında direk virüs geçemez diskin içine girersen geçer.Harici bilgisayarınıza dediğim programı kurun bağlayın o program sağlamlığını gösterecek size.
o programı biliyorum bilgisayarım kilitleniyor direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…