Merhabalar ASUS laptopuma Windows 10 kurmuştum hiçbir sıkıntı yokken durduk yere bilgisayar kitlenmeye başladı ve 2 gün sonra çöktü mavi ekrana düşüyordu 1 gün önce artık hiç mavi ekrana düşmüyor sadece dönüp duruyor Windows'u açmıyor. Ve hiçbir şekilde de format atamıyorum harddiskim takılı olduğu zaman Windows format kısmına geçmiyor. Harddiski temizlemek için diğer masaüstü bilgisayarıma taktığımda bilgisayarım kitlenmiş ve bilgisayarıma trojan geçmişti ne yapabilirim?
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.
Harici bilgisayarınıza hdd yi bağlayıp hdsentinel programı indirip sağlık durumunu bir ölçün, eğer %100 verirse sağlam demektir.Ama söylediğinize göre donma vs oluyorsa hardisk bozuk badsector vardır siz yinede söylediğim programı kurun.
Harici bilgisayarınıza hdd yi bağlayıp hdsentinel programı indirip sağlık durumunu bir ölçün, eğer %100 verirse sağlam demektir.Ama söylediğinize göre donma vs oluyorsa hardisk bozuk badsector vardır siz yinede söylediğim programı kurun.
Bilgisayara bağladığında direk virüs geçemez diskin içine girersen geçer.Harici bilgisayarınıza dediğim programı kurun bağlayın o program sağlamlığını gösterecek size.
bakın bu olay olduktan sonra masaüstü bilgisayarımı zar zor kurtardım ve masaüstü 2 3 kez mavi ekrana düştü ve bir şekilde açtım. Açtıktan sonra KasperSky ile tarama yaptığımda sistem belleğimde trojan tespit etti.
Bilgisayara bağladığında direk virüs geçemez diskin içine girersen geçer.Harici bilgisayarınıza dediğim programı kurun bağlayın o program sağlamlığını gösterecek size.