P Purman Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 24 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar; bilgisayarıma tarama yaptım ve 1 virüs buldu ancak silinmiyor. Malwarebytes indirip tarama yapınca da virüs bulunmadı diyor, ne yapmam lazım bunu silmem için? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Arkadaşlar; bilgisayarıma tarama yaptım ve 1 virüs buldu ancak silinmiyor. Malwarebytes indirip tarama yapınca da virüs bulunmadı diyor, ne yapmam lazım bunu silmem için?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 25 Kasım 2020 #2 Bilgisayarınızı, Güvenli Mod'da başlatarak virüsü silmeyi deneyiniz.
P Purman Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 25 Kasım 2020 #3 Alikaplan801 dedi: Bilgisayarınızı, Güvenli Mod'da başlatarak virüsü silmeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl güvenli modda başlatacağım?
Alikaplan801 dedi: Bilgisayarınızı, Güvenli Mod'da başlatarak virüsü silmeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl güvenli modda başlatacağım?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 25 Kasım 2020 #4 Purman dedi: Nasıl güvenli modda başlatacağım? Genişletmek için tıkla... Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com
Purman dedi: Nasıl güvenli modda başlatacağım? Genişletmek için tıkla... Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Kasım 2020 #5 Virüsten ziyade yasa dışı araç bulmuş, dizinine bakıp normal veya gerekirse güvenli modda elle silmen de mümkün.
Virüsten ziyade yasa dışı araç bulmuş, dizinine bakıp normal veya gerekirse güvenli modda elle silmen de mümkün.
P Purman Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 25 Kasım 2020 #6 acv dedi: Virüsten ziyade yasa dışı araç bulmuş, dizinine bakıp normal veya gerekirse güvenli modda elle silmen de mümkün. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda alıp tekrardan o Windows güvenlikten silmeye mi çalışacağım?
acv dedi: Virüsten ziyade yasa dışı araç bulmuş, dizinine bakıp normal veya gerekirse güvenli modda elle silmen de mümkün. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda alıp tekrardan o Windows güvenlikten silmeye mi çalışacağım?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 25 Kasım 2020 #7 Purman dedi: Güvenli moda alıp tekrardan o Windows güvenlikten silmeye mi çalışacağım? Genişletmek için tıkla... Evet.
Purman dedi: Güvenli moda alıp tekrardan o Windows güvenlikten silmeye mi çalışacağım? Genişletmek için tıkla... Evet.
P Purman Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 25 Kasım 2020 #8 Güvenli modda, Windows güvenliğe giremiyorum. İnternetli bir şekilde mi güvenli modu açmam gerekiyordu?
Güvenli modda, Windows güvenliğe giremiyorum. İnternetli bir şekilde mi güvenli modu açmam gerekiyordu?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Kasım 2020 #9 Purman dedi: Güvenli modda, Windows güvenliğe giremiyorum. İnternetli bir şekilde mi güvenli modu açmam gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Tespit edilen dosyayı elle silmeyi deneyin.
Purman dedi: Güvenli modda, Windows güvenliğe giremiyorum. İnternetli bir şekilde mi güvenli modu açmam gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Tespit edilen dosyayı elle silmeyi deneyin.
P Purman Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 25 Kasım 2020 #10 acv dedi: Tespit edilen dosyayı elle silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki dosya nerede? Yardım edebilir misiniz?
acv dedi: Tespit edilen dosyayı elle silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki dosya nerede? Yardım edebilir misiniz?