A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Kasım 2020 #11 Koruma geçmişinde dizininin de yazması gerekiyor. İlk attığınız ekran görüntüsündeki yer...
P Purman Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 25 Kasım 2020 #12 acv dedi: Koruma geçmişinde dizininin de yazması gerekiyor. İlk attığınız ekran görüntüsündeki yer... Genişletmek için tıkla... Hocam Win32 diye bir klasörü bulamadım. Onu anlatmaya çalışıyorum.
acv dedi: Koruma geçmişinde dizininin de yazması gerekiyor. İlk attığınız ekran görüntüsündeki yer... Genişletmek için tıkla... Hocam Win32 diye bir klasörü bulamadım. Onu anlatmaya çalışıyorum.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Kasım 2020 #13 Purman dedi: Hocam Win32 diye bir klasörü bulamadım. Onu anlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yere bakıyorsunuz çünkü. Dizin işaretlediğim yerde yer alıyor. Ekran görüntüsünde kırpılan alanın dışında kalmış.
Purman dedi: Hocam Win32 diye bir klasörü bulamadım. Onu anlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yere bakıyorsunuz çünkü. Dizin işaretlediğim yerde yer alıyor. Ekran görüntüsünde kırpılan alanın dışında kalmış.
P Purman Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 25 Kasım 2020 #14 acv dedi: Yanlış yere bakıyorsunuz çünkü. Dizin işaretlediğim yerde yer alıyor. Ekran görüntüsünde kırpılan alanın dışında kalmış. Eki Görüntüle 749862 Genişletmek için tıkla... Benim ağabeyim edit falan yapacak diye indirmişti bu programları. Şimdi bunlar virüslü mü?
acv dedi: Yanlış yere bakıyorsunuz çünkü. Dizin işaretlediğim yerde yer alıyor. Ekran görüntüsünde kırpılan alanın dışında kalmış. Eki Görüntüle 749862 Genişletmek için tıkla... Benim ağabeyim edit falan yapacak diye indirmişti bu programları. Şimdi bunlar virüslü mü?
Sütlü çikolata Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Yer İzmir, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #15 Genelde. C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\LocalCopy Veya. C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\FilesStash Da olur
Genelde. C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\LocalCopy Veya. C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\FilesStash Da olur
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 21 Şubat 2022 #16 Korsan galiba. Bence zararlı yazılım.
Sütlü çikolata Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Yer İzmir, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #17 Purman dedi: Benim ağabeyim edit falan yapacak diye indirmişti bu programları. Şimdi bunlar virüslü mü? Eki Görüntüle 749872 Genişletmek için tıkla... Adobe After Effects galiba crack.
Purman dedi: Benim ağabeyim edit falan yapacak diye indirmişti bu programları. Şimdi bunlar virüslü mü? Eki Görüntüle 749872 Genişletmek için tıkla... Adobe After Effects galiba crack.