Windows 10 vs 11

Ben şu anda Windows 10 kullanıyorum. Sizce 11'e yükselteyim mi? Yani mantıklı olur mu?
Eninde sonunda zaten yükselteceksiniz Win11'e yükseltip alışmak daha iyi olur şahsen

Ben şu anda Windows 10 kullanıyorum. Sizce 11'e yükselteyim mi? Yani mantıklı olur mu?

Windows 10 uzun zamandır kullanıyorum rahatım Windows 11'e 2 3 kere geçmeye çalıştım hiç beğenmiyorum nedense çok hantal yeni ama eski gibi geliyor beğenmiyorum ben ondan Windows 10 öneririm.

Nelerinden hoşlanıp hoşlanmadığına bağlı olarak yükselt veya yükseltme demek çok kısıtlı bir cevap olur. Ama ne kadar gereksiz şeyler dolu olsa bile win10 win11e göre çoğu açıdan daha sade. Win11e göre daha az gereksiz uygulama özellik tarzı şeyler var. Ben hala 10 kullanıyorum 1 sene 11 kullandıktan sonra geri döndüm. Bu daha çok hoşuma gidiyor diye. Güvenlik güncellemeleri kesilene kadar 10 kullanacağım gibi duruyor.

Linux :D
Şaka bir yana, Windows 11'e geçmeniz daha yararlı olur, zaten Windows 10 2025'te güvenlik güncellemelerini almamaya başlayacak. Güncel olan her zaman daha iyidir.

Windows 10 desteği kesilene kadar bekle zaten 1 yıl var sonra 11 geç 2 side güncel işletim sistemleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı