10 görünümlü 11 yapmanızı öneririm eğer 11'e alışamıyorsanız Görev çubuğunu eksi yerine ayarlamak, masa üstüne sağ tıklayınca daha fazla seçenek kısımlarını kapatmak vs vs.
Sistemin yetiyorsa, evet. Şahsen gerekli debloat ayarlarını yaparsan windows 11 gayet kullanışlı hale geliyor. Ek özellikleri yüzünden windows 10'a bile tercih ederim.
Şu aralar format atmadan önce bir windows 11 denemek istiyorum. Tahminen kalıcı olmaz fakat debloat olarak önerebileceğiniz bir rehber tarzı bir şey var mı?
Şu aralar format atmadan önce bir windows 11 denemek istiyorum. Tahminen kalıcı olmaz fakat debloat olarak önerebileceğiniz bir rehber tarzı bir şey var mı?
CTT'nin WinUtil'ine bakabilirsin. Attığım her formatta kullanıyorum çok işleyişli bir şey. Bazı şeyler kalıcı değil fakat tek tuşla düzeltilebiliyor bu araç sayesinde.
Diyorum ki adamlar Windows 12'yi çıkarmak için hazırlık yapıyor. Win12 çıkarsa Windows 10 ve önceki Windows sürümlerine güncelleme desteği herşey kesilir diyorum
CTT'nin WinUtil'ine bakabilirsin. Attığım her formatta kullanıyorum çok işleyişli bir şey. Bazı şeyler kalıcı değil fakat tek tuşla düzeltilebiliyor bu araç sayesinde.
Diyorum ki adamlar Windows 12'yi çıkarmak için hazırlık yapıyor. Win12 çıkarsa Windows 10 ve önceki Windows sürümlerine güncelleme desteği herşey kesilir diyorum
Tamam o zaman Windows 11 kullanmaya gerek yok yani. Windows 12 ISO ile geçeriz diyeceğim de bakalım artık. Linux'a DLSS3 geldi. Belki 3-4 yıl sonra Windows 10 yerine direkt Linux kullanırım.
Zamanında kurduğumu hatırlıyorum. PowerToys gibi Windows'ta bazı hizmetleri, ayarları özelleştirmeye yarayan bir araçtı diye hatırlıyorum. Şahsen temiz kurulum sonrası ilk olarak WinUtil kullanırım. Eğer ek olarak başka bir şey yapmak istersem PowerToys veya Wintoy'a bakarım.