Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #11 phanmetal dedi: Linux başımızın tacı. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun Apple oyun isine girse piyasayi silip supurur bence. Adamlar neyi yapsa iyi yapiyor vallahi helal.
phanmetal dedi: Linux başımızın tacı. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun Apple oyun isine girse piyasayi silip supurur bence. Adamlar neyi yapsa iyi yapiyor vallahi helal.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 13 Nisan 2021 #12 Oyun haricindeki her bölümde MacOS üstün. Oyun konusunda da bana LoL ve CS GO yeter derseniz yine MacOS.
Oyun haricindeki her bölümde MacOS üstün. Oyun konusunda da bana LoL ve CS GO yeter derseniz yine MacOS.
Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #13 Dryus dedi: Oyun haricindeki her bölümde macOS üstün. Oyun konusunda da bana LoL ve CS:GO yeter derseniz yine macOS. Genişletmek için tıkla... Hocam, Mac'in oyun konusunda sikintili oldugu yer fare imleci hizi. Trackpad kullanirken iyi ama ben fare kullaniyor iken en sona alsam bile yavas geliyor. Masaustu ortami oyun için o kadar da iyi degil bence.
Dryus dedi: Oyun haricindeki her bölümde macOS üstün. Oyun konusunda da bana LoL ve CS:GO yeter derseniz yine macOS. Genişletmek için tıkla... Hocam, Mac'in oyun konusunda sikintili oldugu yer fare imleci hizi. Trackpad kullanirken iyi ama ben fare kullaniyor iken en sona alsam bile yavas geliyor. Masaustu ortami oyun için o kadar da iyi degil bence.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #14 Dryus dedi: Oyun haricindeki her bölümde MacOS üstün. Oyun konusunda da bana LoL ve CS GO yeter derseniz yine MacOS. Genişletmek için tıkla... LoL yeter. Bir de kendi oyunlari ve GeForce Now var.
Dryus dedi: Oyun haricindeki her bölümde MacOS üstün. Oyun konusunda da bana LoL ve CS GO yeter derseniz yine MacOS. Genişletmek için tıkla... LoL yeter. Bir de kendi oyunlari ve GeForce Now var.