Bence Ubuntu en güncel ve en iyi Debian tabanlı Linux dağıtımıdır lakin sadece GNOME arayüze sahip olması pek hoşuma gitmedi. Bir de hantallık biraz olsa da ben gözlemledim. GNOME arayüzünde.
İkisi karşılaştırılamayacak kadar farklılar, fakat Ubuntu hayatımda gördüğüm en hantal Linux dağıtımıdır. Hem "Kapalı Kaynak Kodlu" ve "Açık Kaynak Kodlu" bir işletim sistemini karşılaştırmak garip geldi bana.
Bence Ubuntu en güncel ve en iyi Debian tabanlı Linux dağıtımıdır lakin sadece GNOME arayüze sahip olması pek hoşuma gitmedi. Bir de hantallık biraz olsa da ben gözlemledim. GNOME arayüzünde.
Pop! OS - Manjaro - Solus seçebileceğin en kullanıcı dostu distrolardan. Tahmin edebildiğim kadarıyla amacın gaming ve aralarındaki en iyi Linux distroları bunlar. Ancak Windows ile devam etmen en mantıklı seçim olur zira çok fazla döküman okuyup uygun şekilde setup için baya zaman harcaman lazım.