Windows 10 vs Windows 10 Home Single Language

vaermina

Kilopat
Daha fazla  
Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 yükleyicisini indirdim. Ardından ileri dedikten sonra iki seçenek çıktı. Biri Windows 10 diğeri ise Windows 10 Home Single Language. Halbuki Ali Güngör'ün yapmış olduğu'' Windows 10 İndirme Rehberi'' nde, Pro da çıkıyordu. Acaba şimdi neden çıkmadı? Yoksa Microsoft kendisi mi kaldırdı. Umursamaya gerek var mı? Onu da bilmiyorum. Ben normal bir ev kullancısıyım. Ancak insan yine de en iyisini istiyor. [emoji4]

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çözdüm galiba ama emin değilim. Ben bu inen İSO dosyasını açıyorum ve kurulacak şeyler arasında Windows 10 Pro yazıyor. Şu an bilgisayarda değilim fotoğrafını atamam. Her şeye next next deyince en sonda çıkıyor. Şu an Windows'u kurmadım. Kod geldiği zaman kuracağım.

Merhaba Hakan bende aynı sorunu yaşıyorum. Home Single Language ve Windows seçeneğinden başka bir şey görünmüyor indirme yaparken. İki iso dosyası ile de kurulum yaptım. kurulum esnasında herhangibi bir seçenek sunmadı bana direk Home Single Language sürümünü kullanıyor. Kullanmakta olduğum eski sürüm ise Pro sürümü. 1073 sürümüne geçerken Home Single Language kullanmak istemiyorum. Bu konu hakkında sosyalde yardım edebileek biri var mı? Bir gündür uğraşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.
@Recep Bal @Ali Güngör @vaermina

Dediğim gibi İSO dosyasını 2 gün önce indirdim. MediaCreationTool Du sanırım. Ona tıkladığımda bölge seçimi Windows sürümü seçimi ve altta da bit seçimi vardı. İki sürü vardı biri Windows 10 diğeri ise Windows 10 Home Single Language idi. Windows 10 u seçtim ve indirdi. Ardından denedim nasıl oluyor diye. Setup ı açtım her şeye next diyerek en sona geldim ve şöyle bir şey ortaya çıktı.

1496923095684.jpg

Cevabın için teşekkür ederim. Fakat sistem açıkken "setup" dosyasına tıkladığımızda bu ekran geliyor karşımıza 0 kurulumda seçim hakkı vermeden direk Home Single Language sürümünü kuruyor.

Peki sen indirirken Microsoft un kendi sitesinden indirdin değil mi? Bir de siteden indirirken direk inmez. İlk önce ufak bir program iner. O indirir setup dosyasını. O indirme aracında hangisini seçtiysen o yüklenir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı