murat112321
Hectopat
Günaydın öncelikle, ben yeni bir M.2 SSD taktım fakat Windows 10 mu kurmalıyım Windows 11 mi? Hangisi daha iyi? Bir de nasıl kurulacağına dair bir video atabilir misiniz?
Evet ben de Windows 10 kurmayı düşünüyordum ama daha güncel bir işletim sistemi daha iyi olcaka diye düşünmüştüm o yüzden sordum. İyiden kastım performansı ve optimizasyonu iyi olması.İyiliğinden kasıt; Windows 11 arayüzü daha hoş ancak henüz bitmemiş bir işletim sistemi imajı uyandırıyor. Hala laglı tepkiler, arayüz sıkıntıları mevcut, yerinizde olsam Windows 10 21H1 kurardım, birkaç ay sonra zaten güncelleme aldıkça Windows 11 daha stabil olacaktır, o zaman düşünebilirsiniz.
Evet ben de Windows 10 kurmayı düşünüyordum ama daha güncel bir işletim sistemi daha iyi olacaka diye düşünmüştüm o yüzden sordum. İyiden kastım performansı ve optimizasyonu iyi olması.
Güncel olan her zaman en iyisi demek değildir (özellikle konu Microsoft ise).Evet ben de Windows 10 kurmayı düşünüyordum ama daha güncel bir işletim sistemi daha iyi olcaka diye düşünmüştüm o yüzden sordum. İyiden kastım performansı ve optimizasyonu iyi olması.
RAM fazla kullanıyor diyorlar Windows 11’e doğru mu?Ben fark ettim optimizasyon vb. farkları. Ama çok bug var Windows 10'da
RAM fazla kullanıyor diyorlar Windows 11'e doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.