Windows 10 vs Windows 11

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Selamlar! Benim bilgisayarımda Windows 11 kaldırıyor ve artık geçsem mi karar veremedim. Bundan 1-2 ay öncesine kadar sanırım birkaç bug vardı. Onlar düzeltildi mi acaba? Şu anda bir sorun var mıdır? Geçmeli miyim? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!

Selamlar! Benim bilgisayarımda Windows 11 kaldırıyor ve artık geçsem mi karar veremedim. Bundan 1-2 ay öncesine kadar sanırım birkaç bug vardı. Onlar düzeltildi mi acaba? Şu anda bir sorun var mıdır? Geçmeli miyim? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!

Windows 10a gecmelisin Windows 11 şu an tam oturmamış bir sistem.

1-1,5 aydır windows 11 pro kullanıyorum. Genellikle kullanım amacı oyun ağırlıklı. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.

Spesifik bir sorun söyleyemem ama ara sıra sapıttığı oluyor. Geri dönüş şansımı kaybettiğim için mecburen kullanıyorum yoksa Windows 10'a hemen dönerim. Bir süre daha beklemenizi öneririm.

Beta sürümü ilk duyurulduğundan beri 11 kullanıyorum. Birçok kez temiz kurulum yaptım. Bazı sorunlar yaşadım fakat son birkaç aydır sorun yaşamadım. Sorun yaşadığım zamanlarda 10'a dönmeyi denedim fakat elim gitmedi 11'e alıştım artık.

Aynı konudan en az 100 tane açılmıştır, yorumlarda aşağı yukarı aynı. Yeter değil mi modlar artık şu konuları onaylamak yerine diğer konulara yönlendirseniz hani?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı