Windows 10 vs Windows 11

Utku67Utku

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynamak Windows 11 mi yoksa Windows 10 mu? Peki hangisi daha iyi? Home versiyonu mu Pro versiyonu mu? Oyunlar için Windows 11 daha iyi diyorlar ama bence Windows 10 arayüzü daha iyi ve hoş gözüküyor. Bu iki işletim sisteminden birini seçeceğim ama seçtikten sonra Pro mu yoksa Home versiyonunu mu kullanmalıyım bilmiyorum. Oyunlarda hangisi daha iyi performans verir ve hangisi daha iyi güvenliğe sahip?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an Windows 11'e geçtiğime pişman oldum diyebilirim. Kişisel deneyim ama, siz pişman olacaksınız diye bir şey yok. Görünüşünü seviyorsanız ve sisteminiz gereğinden fazla karşılıyorsa gereksinimleri geçebilirsiniz.

Sistemde denemeniz en doğru kararı size verdirir, fakat FPS açısından pek fark yok çoğu kullanıcıya göre. Ama 10 daha stabil şu anlık. Home sürümü gayet yeterlidir Pro birkaç özellik harici bir şey sunmuyor.

Evde kullanan biri olarak Home sürümü yeterlidir. Ben 11.nesil laptopuma aldığım ilk gün Windows 11'le başlamıştım. Hala devam ediyorum. FPS farkı çok olmayabilir sadece DX12 grafiklilerde bazen bilgisayar fazla güç çekiyor gibime geldi.

Kimisine Windows 10 kimisine 11 daha iyi oluyor denemek lazım. Windows 11'i uzun bir süredir kullanıyorum ve tasarımı falan modern gelmişti gözüme. Buna ek olarak CS:GO gibi oyunlarda 10 FPS falan artmıştı ama Bannerlord da öyle çok bir artık göremedim. Şirket değilseniz Home daha iyi olur 😁

Oyun oynamak Windows 11 mi yoksa Windows 10 mu? Peki hangisi daha iyi? Home versiyonu mu Pro versiyonu mu? Oyunlar için Windows 11 daha iyi diyorlar ama bence Windows 10 arayüzü daha iyi ve hoş gözüküyor. Bu iki işletim sisteminden birini seçeceğim ama seçtikten sonra Pro mu yoksa Home versiyonunu mu kullanmalıyım bilmiyorum. Oyunlarda hangisi daha iyi performans verir ve hangisi daha iyi güvenliğe sahip?

Windows 10 Home veya Windows 11 Home. Sistem iyiyse Windows 10, Windows 11 performans açısından çok fark etmez. Sistem düşükse mesela Windows 10 daha iyi çalışabilir. Pro yerine Home sürümünü kurmanızı öneririm.

Şuan 11.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı