Stabiliten kastınız tam olarak nedir? Çökme durumu vs ise ben hiç yaşamadım. Hız konusunda belirttiğim üzere w10 ve w11 de kullandım. Sistem bileşenleri iyi olduğu sürece benim için w11 önde.
Aslında mantıklı olursak o daha iyi bu daha iyi diyemeyiz, arkadaşın test etmesi gerek.
Belki onun sisteminde Windows 11 daha stabil çalışacak.
Veya Windows 10 daha stabil çalışacak.
Stabiliten kastınız tam olarak nedir? Çökme durumu vs ise ben hiç yaşamadım. Hız konusunda belirttiğim üzere w10 ve w11 de kullandım. Sistem bileşenleri iyi olduğu sürece benim için w11 önde.
Ne bekliyorsunuz ki? Sizin yerinize oyun mu oynasın?
Aslında mantıklı olursak o daha iyi bu daha iyi diyemeyiz, arkadaşın test etmesi gerek.
Belki onun sisteminde Windows 11 daha stabil çalışacak.
Veya Windows 10 daha stabil çalışacak.
Windows 10 daha stabil ve hızlıdır.
Windows 10 Explorer.exe'si daha iyidir.
Windows 11 daha fazla RAM kullanır.
Windows 11'de bazı programlar çok geç açılır.
Windows 11'de FPS düşüşü yaşarsınız.
Mesela şu anda iş benim için daha önemli o sebeple programlar hangisinde daha iyi çalışırsa onu seçerim diğer özellikler 2. planda. Ama oyun için olsaydı daha fazla özelleştirme ve daha sade arayüz sevdiğim için Windows 10 seçerdim.
Benim bilgisayarımda da performans kaybı oldu, bize hocalarımız gecmememizi tavsiye etmişlerdi hem güvenlik açısından hem performans açısından daha kötü olduğunu dediler ben çok anlamıyorum o işlerden.
Benim bilgisayarımda da performans kaybı oldu, bize hocalarımız gecmememizi tavsiye etmişlerdi hem güvenlik açısından hem performans açısından daha kötü olduğunu dediler ben çok anlamıyorum o işlerden.