Windows 10 vs Windows 11

Nwork

Decapat
Daha fazla  
RAM
KINGSTON 16GB
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB
Anakart
GIGBAYTE A620-H
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F TRAY Soket AM5 3.7GHz/5.0GHz 65W
Arkadaşlar merhaba. AMD Ryzen 5 7500F işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB ekran kartı kullanmaktayım. Windows 11'in 24H2 güncellemesi işe yarıyor ise ve sistemsel olarak daha iyi performans alacak isem Windows 11'e geçmek mantıklı olur mu? Geçmem gerekirse en güvenilir ve temiz kurulum olarak nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. AMD Ryzen 5 7500F işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB ekran kartı kullanmaktayım. Windows 11'in 24H2 güncellemesi işe yarıyor ise ve sistemsel olarak daha iyi performans alacak isem Windows 11'e geçmek mantıklı olur mu? Geçmem gerekirse en güvenilir ve temiz kurulum olarak nasıl geçebilirim?
Geçebilirsiniz hocam sıkıntı çıkmaz

Windows 10 Ekim ayında desteğini kesecek. O yüzden Windows 11 tercih etmelisiniz. Windows 11 24H2 kullanıyorum eski problemler kalmadı zaten. Çoğu problemi düzelttiler.

Dediğiniz doğru fakat Windows 10 LTSC versiyonlarınıda göz önünde bulundurmak gerek.

Hocam Vatan savunur gibi "İŞLETİM SİSTEMİ SÜRÜMÜ" savunan arkadaşları dinlemeyin, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanın çünkü performans anlamında hiçbir farkları yok. Sadece 1.5-2 ayda bir bilgisayarınıza temiz kurulum yaparsanız maksimum verimle kullanırsınız ne kullandığınız önemsiz.

Hocam Vatan savunur gibi "İŞLETİM SİSTEMİ SÜRÜMÜ" savunan arkadaşları dinlemeyin, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanın çünkü performans anlamında hiçbir farkları yok. Sadece 1.5-2 ayda bir bilgisayarınıza temiz kurulum yaparsanız maksimum verimle kullanırsınız ne kullandığınız önemsiz.

Performans arasında fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı