Windows 10 vs Windows 11

Arto

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sistem Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar kardeşime yeni bilgisayar aldık. Sistem sıfır Windows kurulumu yapacağım. Bu sene sonunda biliyorsunuz ki Windows 10 desteği sona erecek. Bu yüzden Windows 11 kurmayı düşünüyorum fakat Windows 11'de de oyun performasını kötü olarak etkileyen sıkıntılar mevcut olduğu söyleniyor sizce hangi versiyonu kurmam daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar kardeşime yeni bilgisayar aldık. Sistem sıfır Windows kurulumu yapacağım. Bu sene sonunda biliyorsunuz ki Windows 10 desteği sona erecek. Bu yüzden Windows 11 kurmayı düşünüyorum fakat Windows 11'de de oyun performasını kötü olarak etkileyen sıkıntılar mevcut olduğu söyleniyor sizce hangi versiyonu kurmam daha mantıklı olur?

Windows 11 kurun zaten yeni sistem almissiniz parçaları da iyidir parçalarınız nedir bu arada.

11 yükle performans açısından fark gözlenmedi bende. Genelde yeni sürümü yüklemek daha iyidir. Tek sıkıntısı zorunlu 24h2 güncellemesi.

Windows 11 daha az performans veren bir işletim sistemi değil. Bazı sürümlerinde sorunlar çıkarttı ama genelinde sorun yok. Yine de içiniz rahat olsun isterseniz Tiny Win 11 kurun. En hafif sürümlerden.

11 Pro kur.

Windows 11 daha az performans veren bir işletim sistemi değil. Bazı sürümlerinde sorunlar çıkarttı ama genelinde sorun yok. Yine de içiniz rahat olsun isterseniz tiny Windows 11 kurun. En hafif sürümlerden.

Tiny 11 yeni laptop alırken içinde gelmiyor değil mi? Kuruşu gelmiyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı