Hayır, tekrar devreye sokuyor. O servisi kontrol etmek imkansız.
Ve ayrıca Windows Update'i devre dışı bırakmanın güncellemeler dışında bazı dezavntajları var, mesela driverları otomatik arayayamacak. İyi bir yöntem değil.
Sıkıysa medic'ide kapatsana, hadi. Ama kapatmaya çalıştığın zaman Windows'un vereceği hatayıda atta bütün forum görsün. O servis Update'i tekrar devreye sokmak için. Yani senin Update tekrar devreye girecek.
Hocam bütün saygımla soruyorum. Okuduğunuzu anlama probleminiz mi var? Kapalı zaten. Devre dışı bırakmak ve kapatmak arasındaki farkı bilmiyorsanız daha da yazmayın. Büyük harflerle yazmak forum kurallarına aykırı olmasa o şekilde gözünüze girsin diye yazacağım.
Hocam bütün saygımla soruyorum. Okuduğunuzu anlama probleminiz mi var? Kapalı zaten. Devre dışı bırakmak ve kapatmak arasındaki farkı bilmiyorsanız daha da yazmayın. Büyük harflerle yazmak forum kurallarına aykırı olmasa o şekilde gözünüze girsin diye yazacağım.
Evet, okuduğumu anlama problemim var, sen bana Windows Update'i devre dışı bıraktığını söylüyorsun ve bir fotoğraf gönderiyorsun, ben de diyorumki, o alttaki medic hizmeti tekrar Update'i devreye sokacak ve sen medic hizmetini devre dışı bırakamazsın, ayrıca update'i servisler manüsünden kapatmanın bazı dezavanatajları var, yukarıda yazdım.