Windows 10 vs Windows 7

Ben onu istersem kapatmam 5sn sürer. Ama kapatmıyorum. Neden? Çünkü güncellemeleri arka planda otomatik olarak denetleyip yüklemesinden daha iyi bir şey var mı?
Peki nasıl kapatıyorsunuz? Update kapatıcı bir program kullanarak mı? Yerel grup ilkesi düzenleyici ile mi? Niye ufacık bir seçeneği bir ayar menüsüne koymazlar? Herkes otomatik güncelleme istemiyor, seçenekler bu yüzden var.
Sen sevebilirsin, peki ya diğerleri?

Ben onu istersem kapatmam 5sn sürer. Ama kapatmıyorum. Neden? Çünkü güncellemeleri arka planda otomatik olarak denetleyip yüklemesinden daha iyi bir şey var mı?

Güncellemeler de düzgün olsa bari, gelen bazı güncellemeler çoğu şeyi bozuyor. Bir de toparlamaya çalışıyorlar...

Tüm zamanların en iyisi olan Windows 7'yi kullanırdım.

Neyse ki Windows 10 tasarım ve kullanışlılık olarak Windows 8 saçmalığından daha iyi. Güncellik ile güzellik arasında yeterli bir denge.
Tüm zamanların en iyisi Windows XP'dir.

Eğer Microsoft Windows 7'ye desteğini kesmeseydi hangisini tercih ederdiniz?

Hocam bu soruyu forumu karıştırmak için mi sordunuz

Anıları bir kenara bırakın artık.
Desteği kesilmese bile Windows 10 kullanırdım.
Bu videoyu izliyorum ve fikrim yene değişmiyor.

Tasarımı çöp diyenler olacak 2 tane programla çok güzel bir görüntü elde edilebiliyor.
Ağır diyenler olacak, NTLite ile ISO dosyasını düzenledim 1-1.5 GB RAM kullanıyor.

Desteği kesilmediği halde neden Windows 7 kullanmayacağımı söyleyeyim.
Çünkü yenilik benim için her zaman iyidir.
Desteği kesilmese bile Windows 7'nin görüntüsü aynı kalacak haksız mıyım?
Şimdi Windows 10'un tasarımını beğeniyorsun diye dalga geçecek arkadaşlar olacak.
GNU/Linux dağıtımları kadar sevmesemde benim için Windows 7'den daha güzel geliyor.
Tasarım kişisel bir şeydir.
Bunu anlamak çok zor olmasa gerek normal seviye bir zeka için.

Microsoft, kullanıcıları Windows 10'a geçirmek için son güncellemeler ile Windows 7'nin içinden geçtiğide söyleniyor.

Yani sonuç olarak ben GNU/Linux dağıtımlarından birini seçerdim.

Bu olaydan rahatsız olabilmen için sisteminin berbat olması lazım. Senin yararına olan bir şeyi kim sevmez ki? Çok saçma geliyor bana.

Ben buradan kapatıyorum.

Ama haklısınız, ayarlarda arka planda güncellemeyle ilgili bir seçenek olmalı. Ama yoksa da önemli değil. Çünkü kötü bir şey değil. Arka planda güncellemeleri yüklüyor.

Destek kesilmesi veya kesilmemesi önemli değil, Windows 10 kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…