Hocam bu soruyu forumu karıştırmak için mi sordunuz
Anıları bir kenara bırakın artık.
Desteği kesilmese bile Windows 10 kullanırdım.
Bu videoyu izliyorum ve fikrim yene değişmiyor.
Tasarımı çöp diyenler olacak 2 tane programla çok güzel bir görüntü elde edilebiliyor.
Ağır diyenler olacak, NTLite ile ISO dosyasını düzenledim 1-1.5 GB RAM kullanıyor.
Desteği kesilmediği halde neden Windows 7 kullanmayacağımı söyleyeyim.
Çünkü yenilik benim için her zaman iyidir.
Desteği kesilmese bile Windows 7'nin görüntüsü aynı kalacak haksız mıyım?
Şimdi Windows 10'un tasarımını beğeniyorsun diye dalga geçecek arkadaşlar olacak.
GNU/Linux dağıtımları kadar sevmesemde benim için Windows 7'den daha güzel geliyor.
Tasarım kişisel bir şeydir.
Bunu anlamak çok zor olmasa gerek normal seviye bir zeka için.
Microsoft, kullanıcıları Windows 10'a geçirmek için son güncellemeler ile Windows 7'nin içinden geçtiğide söyleniyor.
Yani sonuç olarak ben GNU/Linux dağıtımlarından birini seçerdim.
Evet sistemim malesef berbat, güzel olsaydı bile eğer ben bir iş yapıyorsam herhangi bir sistem servisi yüzünden rahatsız edilmek istemem, Linux'a bak, niye çoğu kişi son zamanlar Linux'a geçiyor? Çünkü sen ne dersen onu yapıyor. Windows Update'e laf ettim diye konuyu hemen güvenlik güncelleştirmesine getirmeyin. Bir ayar koymak bu kadar zor değil, ama yapmıyorlar.Bu olaydan rahatsız olabilmen için sisteminin berbat olması lazım. Senin yararına olan bir şeyi kim sevmez ki? Çok saçma geliyor bana.
NTLite ile düzenlemek çözüm değil çünkü hem HDD'yi sömürüyor hem de Windows 7'nin RAM kullanımı 500 MB'a kadar düşebiliyor. Windows 10'da bu seviyeye asla düşüremezsin.Hocam bu soruyu forumu karıştırmak için mi sordunuz
Anıları bir kenara bırakın artık.
Desteği kesilmese bile Windows 10 kullanırdım.
Bu videoyu izliyorum ve fikrim yene değişmiyor.
Tasarımı çöp diyenler olacak 2 tane programla çok güzel bir görüntü elde edilebiliyor.
Ağır diyenler olacak, NTLite ile ISO dosyasını düzenledim 1-1.5 GB RAM kullanıyor.
Desteği kesilmediği halde neden Windows 7 kullanmayacağımı söyleyeyim.
Çünkü yenilik benim için her zaman iyidir.
Desteği kesilmese bile Windows 7'nin görüntüsü aynı kalacak haksız mıyım?
Şimdi Windows 10'un tasarımını beğeniyorsun diye dalga geçecek arkadaşlar olacak.
GNU/Linux dağıtımları kadar sevmesemde benim için daha güzel geliyor.
Tasarım kişisel bir şeydir.
Bunu anlamak çok zor olmasa gerek normal bir zeka için.
Microsoft, kullanıcıları Windows 10'a geçirmek için son güncellemeler ile Windows 7'nin içinden geçtiğide söyleniyor.
Yani sonuç olarak ben GNU/Linux dağıtımlarından birini seçerdim.
Hocam siz hala Windows 10 mu kullanıyorsunuz?
NTLite ile düzenlemek çözüm değil çünkü hem HDD'yi sömürüyor hem de Windows 7'nin RAM kullanımı 500 MB'a kadar düşebiliyor. Windows 10'da bu seviyeye asla düşüremezsin.
Hayır çalışmadı. Servislerden kapatabiliyorum.hiç mi siz de arka planda istmediğiniz halde Windows Update çalışmadı
Gereksiz uygulama? Örneğin? Yani Windows'u olduğu gibi kullanıyorum. Microsoft Edge gereksiz? Posta uygulaması? Telefonunuz? Microsoft Store?Hiç mi siz daha Windows 10'u kurar kurmaz gereksiz uygulamaları teker teker kaldırmadınız?
Güncel sistemler için çıkmış bir işletim sistemi. Tasarımı bile daha ağır. İşlemesi gereken daha fazla doku ve piksel var. Windows Güvenlik Duvarının performansından oldukça memnunum fakat HDD ile muazzam kastırdığını da biliyorum. Bu dediğiniz bir oyunun remasteredı çıktığında, oyunun ilk halindeki donanımla remasteredı açmaya, sonrada ama bu kasıyor demeye benziyor.aşırı disk kullanımı ve RAM kullanımı
Merhaba? Odaklanma yardımı? ? ?azan bir işletim sisteminin gereksiz milyon tane bildirim gönderip sizi rahatsız etmedi?
Hayır, çökmedi. Pentium Dual Core T3200 işlemcili laptopuma da kurdum Windows 10, bazen bazı şeyler yavaş çalışıyordu fakat 4 gb ram 250 gb SSD ile gayet idare ediyordu. Hiç bir güncellemede çökme yaşamadım. 4 farklı Windows cihazım var. Güncelleme sonrası mavi ekran bile almadımHiç mi siz güncelleme yaparken işletim sistemi çökmedi?
Evet hocam
1-2 program kurduktan sonra Windows hatırladığımdan da beter oldu. Bir konuda gördüm, NTLite ile düzenledim gerçekten çok güzel bir performans elde ediyorum.
Hayır hocam.
HDD'yi sömürmüyor.
(NTLite ile düzenleyince tabii)
Windows 7 500 MB'a kadar düşebiliyor ama ben yene tasarım ve birkaç ayar yüzünden yene Windows 10'u seçerdim.
Ben Windows 7'den daha hafif demedim zaten.