Windows 10 vs. Windows 8.1

DaciX

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'dan Windows 8.1'e geçmeyi düşünüyorum, şu an Windows 10 kullanıyorum ama Windows 8.1'e geçilir mi?

Sistem; MX130 2 GB.
RAM 4
i5 7200u.
1TB Harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'dan Windows 8.1'e geçmeyi düşünüyorum, şu an Windows 10 kullanıyorum ama Windows 8.1'e geçilir mi?

Sistem; MX130 2 GB.
RAM 4
i5 7200u.
1TB harddisk.

Windows 10 oyunlarda daha iyi performans verebilir, vermeyedebilir çünkü artık oyunlar en iyi Windows 10 için ayarlanıyor fakat RAM ınız az ve bana kalırsa Windows 8.1 kullanın daha stabil, daha hızlı zaten HDD kullanıyorsunuz hantal çalışır,

Ayrıca başlık Windows 10 vs Windows 8.1 olmuş sen mi yazdın? yoksa moderatör hatası mı? Vs falan yapılmıyor çünkü ama yapılırsa sisteme göre değişir iki işletim sistemide iyi.

Geçemezsin, işlemcin desteklemiyor Windows 8.1'i.

Windows 10 oyunlarda daha iyi performans verebilir, vermeyedebilir çünkü artık oyunlar en iyi Windows 10 için ayarlanıyor fakat RAM ınız az ve bana kalırsa Windows 8.1 kullanın daha stabil, daha hızlı zaten HDD kullanıyorsunuz hantal çalışır,

Ayrıca başlık Windows 10 vs Windows 8.1 olmuş sen mi yazdın? Yoksa moderatör hatası mı? Vs falan yapılmıyor çünkü ama yapılırsa sisteme göre değişir iki işletim sistemide iyi.

Vs. moderatör yazmış.
Galiba Windows 10 kalacağım hepinize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı