Windows 10 whea uncorrectable error mavi ekran hatası

lavanis

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar bu sorun ile ilgili çok konu var biliyorum ama çözüm önerilerinden hangisini yaptıysam olmadı. Bir arkadaşımın bilgisayarı bu hatayı veriyor. Windows 10 pro kurdum bilgisayarına. ıSO dosyalarını vs. buradan edinip rehperlere bakarak kurdum. Dmp dosyalarını ve sistem özelliklerini paylaşssam yardımcı olabilir misiniz?

Monster abra a7 v6.5 gaming notebook.
Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2133MHz SODIMM ( aynısından bi 8 lik daha taktırdık 16 GB toplam)
240GB M.2 Sata SSD (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 490 MB/s)
içerisinde HDD yoktu muhtemelen şunu taktılar: WD 7500 bpxk 720 GB 7200 RPM

minidump dosyaları:
Yeni-klasör.rar

Son olarak bilgisayar freedos geldi, işletim sistemi geçici yada korsan olması lazım. Onu uygun şekilde nasıl orjinal yapabiliriz? Microsoft 450 lira istiyor. Free dos ile orjinal sistemler arasında satışta 300 lira gibi bir fark var. Monstera yollasak farkı ödeyip orjinal sistem kurarlar mı? (Benzeri durum hakkında bilgisi olan varsa diye sordum. Yoksa bu soruyu atlayın lütfen.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Öncelikle geçmiş olsun. Doğru haber almanın ilk kuralı, haberi kaynağından almak yada doğrulamaktır.
Sitedeki windows sürümü hakkında bilgim yok ancak microsoft bir ay kadar önce bütün windows 10 sürümlerini güncelledi. Microsoft'un sitesinden yeni sürümü indirdiğinde ve yüklediğinde probleminin çözüleceği inancındayım.

Tekrar geçmişolsun

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı