krolas Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Platoon-9331 kullanıyorum. Yanında driver CD'si vardı onu taktım, kurdum, yeniden başlattım. Fakat ağa bağlanırken ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 3,2 KB · Görüntüleme: 26 Screenshot_2.png 4,3 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 12 Haziran 2023
Platoon-9331 kullanıyorum. Yanında driver CD'si vardı onu taktım, kurdum, yeniden başlattım. Fakat ağa bağlanırken ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #2 Ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlayın sorununuz çözülecektir hocam. Sorun devam ederse bunu bilgisayarı her açışınızda çözülene kadar yapmaya devam edin 2. 3. denemenizde düzelecek.
Ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlayın sorununuz çözülecektir hocam. Sorun devam ederse bunu bilgisayarı her açışınızda çözülene kadar yapmaya devam edin 2. 3. denemenizde düzelecek.
krolas Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 TURKISHPOWA dedi: Ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlayın sorununuz çözülecektir hocam. Sorun devam ederse bunu bilgisayarı her açışınızda çözülene kadar yapmaya devam edin 2. 3. denemenizde düzelecek. Genişletmek için tıkla... 3-4 kere yaptım olmadı.
TURKISHPOWA dedi: Ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlayın sorununuz çözülecektir hocam. Sorun devam ederse bunu bilgisayarı her açışınızda çözülene kadar yapmaya devam edin 2. 3. denemenizde düzelecek. Genişletmek için tıkla... 3-4 kere yaptım olmadı.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #4 krolas dedi: 3-4 kere yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... İlginç çözülmesi lazımdı. Sürücüleri güncellediniz mi?
krolas dedi: 3-4 kere yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... İlginç çözülmesi lazımdı. Sürücüleri güncellediniz mi?
krolas Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 TURKISHPOWA dedi: İlginç çözülmesi lazımdı. Sürücüleri güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
TURKISHPOWA dedi: İlginç çözülmesi lazımdı. Sürücüleri güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.