Rengomengo Centipat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 1 22 Ekim 2019 #1 Merhabalar. Laptopumda Wi-Fi işareti yerine dünya işareti çıkıyor. Resim olarak yükledim. İnternet olmasına rağmen internete bağlanamıyorum ne yaptıysam çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2019
Merhabalar. Laptopumda Wi-Fi işareti yerine dünya işareti çıkıyor. Resim olarak yükledim. İnternet olmasına rağmen internete bağlanamıyorum ne yaptıysam çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2019 #2 Laptop marka ve modeliniz nedir? Aygıt Yöneticisi > Ağ bağdaştırıcıları kısmı nasıl gözüküyor ve wireless aygıtı gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Laptop marka ve modeliniz nedir? Aygıt Yöneticisi > Ağ bağdaştırıcıları kısmı nasıl gözüküyor ve wireless aygıtı gözüküyor mu?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 22 Ekim 2019 #3 1903 sürümüne yükselttiğim zaman bende de aynı simge oluşmaya başladı. İnternet olmadığı zaman x işareti yerine bunu yapmışlar sanırım. Artı 0 Eksi
1903 sürümüne yükselttiğim zaman bende de aynı simge oluşmaya başladı. İnternet olmadığı zaman x işareti yerine bunu yapmışlar sanırım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Ekim 2019 #4 Hiçbir ağa bağlı olmadığınızda o işaret çıkar. Mesela bakın ben bir ağa bağlıyım, aynı zamanda da Ethernet kablom takılı.. Artı 0 Eksi
Hiçbir ağa bağlı olmadığınızda o işaret çıkar. Mesela bakın ben bir ağa bağlıyım, aynı zamanda da Ethernet kablom takılı..