yusufdlkdr Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Merhaba, ben Windows 10 yeni geçtim ama Wi-Fi driverim var ama internete bağlanamıyorum.
KS KS yusufdlkdr Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #11 Saers dedi: Telefona Yükle Driveri Daha Sonra Telefondan Bilgisayara Aktar Dosyaları Kur Driveri Genişletmek için tıkla... driver kurulu ama bilgisayar görmüyor driveri Artı 0 Eksi
Saers dedi: Telefona Yükle Driveri Daha Sonra Telefondan Bilgisayara Aktar Dosyaları Kur Driveri Genişletmek için tıkla... driver kurulu ama bilgisayar görmüyor driveri
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 12 Mart 2021 #12 yusufdlkdr dedi: driver kurulu ama bilgisayar görmüyor driveri Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi telefondan bilgisayara internet çekin Windows Update'yi yapın. Bazen driverler kurulmuyor. Artı 0 Eksi
yusufdlkdr dedi: driver kurulu ama bilgisayar görmüyor driveri Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi telefondan bilgisayara internet çekin Windows Update'yi yapın. Bazen driverler kurulmuyor.
E Eymen1001 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #13 yusufdlkdr dedi: Windows 10 Professional. Genişletmek için tıkla... Windows Update'yi yaparsanız çalışabilir bazen Windows Update olmayınca Wi-Fi driver çalışmaya biliyor. Artı 0 Eksi
yusufdlkdr dedi: Windows 10 Professional. Genişletmek için tıkla... Windows Update'yi yaparsanız çalışabilir bazen Windows Update olmayınca Wi-Fi driver çalışmaya biliyor.