Windows 10 Wi-Fi gözükmeme hatası

cagri55w

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce bilgisayarımda bir sıkıntı oldu ve format attım. Ama maalesef açıldığında Wi-Fi simgesi gözükmüyordu, birçok video izledim her şeyi yaptım ama bir türlü olmadı. Genelde aygıt yöneticisinden Wi-Fi Driver'ını güncelliyorlar ama benim aygıt yöneticimde Wi-Fi ile alakalı tek bir şey bile yok. Sistem yapılandırması kısmına girdiğimde ise "Wi-Fi Direct hizmetler bağlantı yöneticisi hizmeti" vardı. Ama onun da karşısında durduruldu yazıyordu (aslında birçok şeyin karşısında o yazıyordu).Acaba yanlış mı kurdum Windows'u veya sürümü mü eski bilemedim. Bunun bir çözümü var mı? Nasıl çözebilirim?

Merhaba, az önce bilgisayarımda bir sıkıntı oldu ve format attım. Ama maalesef açıldığında Wi-Fi simgesi gözükmüyordu, birçok video izledim her şeyi yaptım ama bir türlü olmadı. Genelde aygıt yöneticisinden Wi-Fi Driver'ını güncelliyorlar ama benim aygıt yöneticimde Wi-Fi ile alakalı tek bir şey bile yok. Sistem yapılandırması kısmına girdiğimde ise "Wi-Fi Direct hizmetler bağlantı yöneticisi hizmeti" vardı. Ama onun da karşısında durduruldu yazıyordu (aslında birçok şeyin karşısında o yazıyordu).acaba yanlış mı kurdum Windows'u veya sürümü mü eski bilemedim. Bunun bir çözümü var mı? Nasıl çözebilirim?

Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar altında bir şey var mı?

Eğer aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü atarsanız, yardımcı oluruz. Bunu yapamıyor iseniz,

Anakart üreticinizin sitesine gidip elinizdeki anakartın modelini aratın. Sürücüler kısmından Wi-Fi sürücüsünü indirin. Yada;

Aygıt Yöneticisi > Tanımlanamayan Aygıtlar'a Sağ Tıklayıp "Özellikler" seçeneğini seç > Ayrıntılar > Donanım Kimlikleri seçeneğini seç.

Burada çıkan sonuçlardan en üsttekini Google'da arat. Driver Identifier sitesinde ilgili sonuca basıp, "İndir" de.

Aygıt yöneticisinin ss'ini atar mısınız? (ağ bağdaştırıcılarının yanındaki oka bastıktan sonra)
Bir de ethernet portunuz var mı?
malesef internet portum yok,şuan usb üzerinden telefondan çekiyorum interneti
Wifi kartınız çıkmış olabilir mi?
sanmam formattan önce bi sıkıntı yoktu
Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar altında bir şey var mı?
var hatta üzerinde ünlem olan seçenekler de var.ama sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir dediğimde alttaki şey çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    124,2 KB · Görüntüleme: 72
  • Adsız.png
    Adsız.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
malesef internet portum yok,şuan usb üzerinden telefondan çekiyorum interneti

sanmam formattan önce bi sıkıntı yoktu

var hatta üzerinde ünlem olan seçenekler de var.ama sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir dediğimde alttaki şey çıkıyor.
Ağ Denetleyici yazan sürücü senin Wi-Fi sürücün. Benim anlattığım (Donanım Kimliği) aşamasına bakıp orada yazan Donanım Kimliğini bize atabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ Denetleyici yazan sürücü senin Wi-Fi sürücün. Benim anlattığım (Donanım Kimliği) aşamasına bakıp orada yazan Donanım Kimliğini bize atabilir misin?
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_1E251058&REV_00

dediğinizi denedim ama kurduğum halde olmadı,bilgisayarım huawei ama orda huawei yok othersları da denedim olmadı
Othersları teker teker deneyerek halletim çok teşekkür ederim sağolun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı