xStrongHold Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #1 İnternete bağlıyım hatta bu konuyu bile açabildim. Ama internet simgesi ve attığım link'teki hatayı veriyor.
İnternete bağlıyım hatta bu konuyu bile açabildim. Ama internet simgesi ve attığım link'teki hatayı veriyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Ocak 2017 #2 Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ Bağlantıları üzerinden kullanmadığınız bağdaştırıcıları devre dışı bırakın.
Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ Bağlantıları üzerinden kullanmadığınız bağdaştırıcıları devre dışı bırakın.
Yasin60 Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #3 Kablosuz olarak mı kullanıyorsunuz?Eğer bağdaştırıcı ayarından wireless bağdaştırıcısını göremiyorsanız wireless sürücüsünü yükleyiniz.(En güncelini)
Kablosuz olarak mı kullanıyorsunuz?Eğer bağdaştırıcı ayarından wireless bağdaştırıcısını göremiyorsanız wireless sürücüsünü yükleyiniz.(En güncelini)
xStrongHold Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #4 2'nizinde dediğini yaptım hala aynı.