Lexar7z Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 107 2 Şubat 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi sebebini bilmediğim bir şekilde bugün Wi-Fi simgesi kayboldu. Laptopu şu an Ethernet kablosu ile internete bağladım. Yardımınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
Başlıkta da belirttiğim gibi sebebini bilmediğim bir şekilde bugün Wi-Fi simgesi kayboldu. Laptopu şu an Ethernet kablosu ile internete bağladım. Yardımınızı bekliyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Şubat 2024 #2 Driver yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Lexar7z Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 107 2 Şubat 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: Driver yükleyin. Genişletmek için tıkla... Driverlar yüklü. Güncelleştirmeleri yapıp bilgisayarı yeniden başlattığımda simge geri geldi. Yine de teşekkür ediyorum hocam. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Driver yükleyin. Genişletmek için tıkla... Driverlar yüklü. Güncelleştirmeleri yapıp bilgisayarı yeniden başlattığımda simge geri geldi. Yine de teşekkür ediyorum hocam.