Windows 10 Wi-Fi simgesi kayboldu

aligcr3

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, uzun zamandır Wi-Fi simgesinde sorunlar yaşıyorum. Yaklaşık 1 ay önce kadar Wi-Fi simgesi kaybolmuştu, internette cmd kodlarından falan ağ ayarlarının resetlenmesi gerektiğini falan söylediler, birçok konuya baktım, denedim fakat hiçbirşey düzelmedi. Ethernet ile bağlandığım zaman hiçbir sorun yaşanmıyor bilgisayarda veya otomatik bağlan seçeneği aktif bir ağda da yine aynı şekilde. Ama bu bir laptop amacı ise heryerde özgürce kullanabilmek. Baktım yapacak birşey yok bari format atayım bilgisayar kendisine gelsin hem Wi-Fi simgesi geri gelir dedim, geldi de fakat aradan biraz zaman geçtikden sonra yine kayboldu. Bu sefer de dedim yine format atayım yine geldi ama bu kez aradan 1 saat geçmeden Wi-Fi simgesi yine kayboldu. Ben artık bu sorundan kafayı yemek üzereyim. Bir gün içerisinde 2 3 kez bilgisayara format attığım oldu. Her türlü konuya baktım fakat bir tane bile işe yarayan birşey bulamadım. Denemediğim yol kalmadı. Lütfen şu sorunuma bir çare bulun.

Not: Bilgisayarımda fn tuşları ile wifi açıp kapatma yoktur.

Bilgisayar marka modelim:

Wi-Fi ağına tıkladığım zaman bu şekilde gözüküyor.

Arama satırına sistem yaz çıkan sonuçlardan ''sistem simgelerini aç veya kapat'' seçeneğine tıkla açılan pencere de ağ'ın kapalı olup olmadığına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…